март 28, 2024

Двойките от Женени от пръв поглед не са събрани от мачмейкърите!

https://kliuki.net/kliuki/dvoykite-ot-zheneni-ot-prav-pogled-ne-sa-sabrani-ot-machmeykarite/146552 Kliuki.net
Двойките от Женени от пръв поглед не са събрани от мачмейкърите!

Двойките от Женени от пръв поглед са събрани по изненадващ начин

Още една пазена тайна изтече за шоуто Женени от пръв поглед. Двойките не са събрани от мачмейкърите.

Почитателите на риалити формата си мислят, че специално подбраните специалисти внимателно оглеждат профилите на кандидатите, за да преценят и решат кой с кого най-много си подхожда и да сформират двойките.

[caption id="attachment_92108" align="alignright" width="300"]Компютър събира двойките от Женени от пръв поглед Компютър събира двойките от Женени от пръв поглед[/caption]

Истината обаче е съвсем друга и чисто математически изчисления са в основата на работата на специалистите. Не, не става въпрос за суха математика, а за получени данни на база реална информация.

Подробности за метода на избор на двойките разкриха самите мачмейкъри Радослава и Румен Карамихалеви, узнаха от Hotarena.net.

Започва се с интервютата, старателно се събира получената информация и се въвежда в специален модул за мачмейкинг и на тази бази излизат компютърните изчисления в проценти за съвместимост на кандидатите. С една дума компютърът събира двойките.

Разбира се, човешкият фактор също играе роля при сформиране на двойките, но второстепенна - на база компютърните данни. Специалистите внимателно оглеждат сухите проценти от компютъра, за да сравнят кой с кого и в коя област най-много си допада.

Важни са също и психологическите портрети на кандидатите. Все пак идват от различни семейства, с различно възпитание и очаквания. Специалистите се стараят да огледат кои кандидати имат сходни житейски съдби, като Атанас и Антония например.

Друго важно, което не пропускат е какви нагласи за живота имат – едни от кандидатите смятат, че на двадесет и пет години е рано за семейно гнездо и деца, други са на мнение, че на тази възраст е съвсем нормално да си сериозно обвързан. И тук относителното съвпадение е изключително важно.

За някой от участниците се оказва приоритет и външният вид на половинката. Така компютърът събира Светлана и Стефан и двамата са посочили, че желаят половинката им да е спортна натура. И единият и другият държи много на външния си вид и спортува редовно.

Такава е процедурата на избора на двойките. Но появилите се напоследък информации за съдбата на женените от пръв поглед след края на шоуто като че ли опровергават безпогрешността на компютъра, когато се отнася за човешки съдби.