април 17, 2024

Две двойки от "Женени от пръв поглед" - вече разведени

https://kliuki.net/kliuki/dve-dvoyki-ot-zheneni-ot-prav-pogled-veche-razvedeni/146506 Kliuki.net
Две двойки от "Женени от пръв поглед" - вече разведени

"Женени от пръв поглед" не завърши щастливо за две от двойкитеДва развода в "Женени от пръв поглед"

Две от двойките в "Женени от пръв поглед" вече са разведени. Това разкриха източници от Нова телевизия, пожелали анонимност. Оказа се, че приказката не завърши щастливо за четирима от участниците, които се надяваха риалитито да им помогне да срещнат точната си половинка.

Първият развод, съвсем очаквано, е този на Гергана и Георги. Още от самото начало те показаха, че доста трудно ще мелят брашно заедно. Георги се дразнеше изключително много от лежерното поведение на съпругата си, която пък отказа да разбере манията му всичко да бъде под контрол и да следва точен предварителен план.

[caption id="attachment_91888" align="alignleft" width="300"]"Женени от пръв поглед" Георги и Гергана очаквано се разведоха[/caption]

Поради тази причина меденият им месец в Рим се превърна в истински кошмар и още тогава стана ясно, че този брак почти на 100% ще завърши с провал.

Не така стоят нещата с другата разведена двойка обаче. Оказа се, че противно на очакванията, бракът на Антония и Атанас също не е издържал. И причина за това са непрестанните капризи на Антония.

Която едвам дочака да започне медения месец на двойката, за да започне да поставя изисквания на съпруга си. И да се мъчи да го моделира по свой вкус. "Той ще трябва да се научи, не знае как да се държи, а аз знам", самодоволно обясняваше пълничката участничка.

И в крайна сметка двамата също не успяха да намерят общ език, след като се оказа, че скромният Наско не отговаря на високите изисквания на самозабравилата се Антония, научиха от hotnews.bg.

Този развой на отношенията им обаче със сигурност ще се хареса на феновете на "Женени от пръв поглед", които не скриха възмущението си от наглото поведение на уж нежната половинка в двойката.

"Да й имам самочувствието! Нито блести с визия, нито с интелект, а се държи като кралица. По-добре Наско да се отърве от нея", убедени са форумци.