април 25, 2024

Да им завидиш! Преслава заведе мъжа и щерката в Тайланд (Вижте как се забавляват – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/da-im-zavidish-preslava-zavede-mazha-i-shterkata-v-tayland-vizhte-kak-se-zabavlyavat-snimki/165564 Kliuki.net
Да им завидиш! Преслава заведе мъжа и щерката в Тайланд (Вижте как се забавляват – Снимки)

На слънчева семейна почивка заведе мъжа и дъщеря си Преслава

Зимните месеци в България явно не се отразяват добре на певицата. За да разнообрази поне климата, тя забегна чак в Тайланд. В компанията на мъжа си и на малката им дъщеря Преслава успя да се наслади да редица забавления. А хубавото време и късите ръкави са само допълнителен бонус към неочакваното пътуване. Така семейството не пропусна да си вземе от всичко по много, за да се зареди подобаващо за оставащите зимни дни по нашите ширини. [caption id="attachment_191108" align="aligncenter" width="300"]Тримата не пропуснаха да се покажат в социалните мрежи Тримата не пропуснаха да се покажат в социалните мрежи
Снимка: Инстаграм[/caption] Не само с красиви слънчеви кадри успя да зарадва феновете си гласовитата певица. Тя сподели и кратко видео, което шашна любителите на животни. В случая любителите на природата бяха въодушевени от малко слонче, което Преслава не пропусна да целуне. Макар и животинчето да иска да отвърне на целувката ѝ, вероятно звездата се поуплаши от набезите му да се докопа до лицето ѝ с хобота си.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Разбира се, намериха се и негативни коментари. Като че ли в правото си са и мненията на хората, според които е безобразие да се оковават по подобен начин животни. Затова и тук Преслава успя да си навлече и недоволството на някои от потребителите. Каквато и да е ситуацията със слончето в Тайланд, очевидно самата певица се забавлява на разходката си и на новия си приятел. Не по-малко щастлива е и малката Паола.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Звездните ѝ родители отрано запознават детето със света във всичките му различия. Наред с майка си и момиченцето се радва на топлото време и не пропуска да пробва люлките в региона. Както се казва, да му завиди човек! За завиждане е, разбира се, цялото семейство, коментират някои интернет последователи, упоменати от woman.bg. Самата Преслава успя да се покаже дори и по бански.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)