март 28, 2024

Дарина Павлова заприлича на застаряваща лелка! Чукна 100 кила (Папарашко фото)

https://kliuki.net/kliuki/darina-pavlova-zaprilicha-na-zastaryavashta-lelka-chukna-100-kila-paparashko-foto/166383 Kliuki.net
Дарина Павлова заприлича на застаряваща лелка! Чукна 100 кила (Папарашко фото)

Дарина Павлова заприлича на застаряваща лелка. Доскорошната шармантна красавица, на която всички холивудски звезди симпатизираха, вече е неузнаваема благодарение на наедрелите си телеса.

Kliuki.bg попадна на папрашко фото на Дарина в гръб, на което лъсва реалността и самата Мадам Мулти с целия си блясък и всичките си телеса. Освен че прилича на бременна застаряваща лелка, видимо цялото телосложение на Павлова се е изменило. Тя е станала доста широкоплещеста, с изключително едри габарити.

В личния й профил, разбира се, такива снимки няма да намерите. Там Веселата вдовица е самото съвършенство, на което всички 60-годишни наборки се възхищават.

През последните годни неколцина близки хирурзи предлагали на Дарина да й помогнат с липосукция и отстраняване на излишните мазнини, но след последната операция, Мадам Мулти се страхувала за здравето си.

Осъзнавайки голата и дебела истина за себе си, Дарина неслучайно вече не се показва по светски събития и дори е скрила профила си в социалната мрежа за непознати.