април 27, 2024

Данчо от Фермата унижи Даяна след шоуто: Изобщо не ми липсва! (Вижте с каква гореща мацка я смени - Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dancho-ot-fermata-unizhi-dayana-sled-shouto-izobshto-ne-mi-lipsva-vizhte-s-kakva-goreshta-macka-ya-smeni-foto/162179 Kliuki.net
Данчо от Фермата унижи Даяна след шоуто: Изобщо не ми липсва! (Вижте с каква гореща мацка я смени - Фото)

Габровският фокусник  унижи Даяна, която го отсвири

Данчо от Фермата, който бе зарязан от годеницата си Камелия и не можа да завърти главата на Даяна Ханджиева, въпреки, че яко бе хлътнал по нея се хвали, че вече не е сам. Подозират го обаче, че се фука, единствено за да дразни съблазнителната актриса, че изобщо не му липсва. Йордан Белев даде възможност на феновете си да му задават въпроси в социалната мрежа и естествено първия от тях бе дали му липсва Даяна след шоуто когато се прибра в Габрово. В отговор общинският съветник написа следното: „Липсва ли ми Даяна, дали ми липсва?”, бе ироничният му отговор, на който отговори с въпрос. Данчо от Фермата унижи Даяна след шоуто: Изобщо не ми липсва! (Вижте с каква гореща мацка я смени - Фото) [caption id="attachment_175251" align="aligncenter" width="400"]Данчо от Фермата унижи Даяна след шоуто: Изобщо не ми липсва! (Вижте с каква гореща мацка я смени - Фото) - Снимка 2 Дани Белев показа ново гадже?
Снимки: Инстаграм[/caption] Малко по-късно габровският фокусник за първи път се показа с дама, с която се хвали, че е сменил годеницата си и мокрия си блян – красивата актриса. На фотото Дани е гушнал в обятията си червенокоса мацка с къдрава коса, но непозната за последователите му. С интригуващите снимки той поздравява мистериозната жена с рождения й ден като й честити празника и я нарича любима. Абонатите му обаче предполагат, че тя е личната му фризьорка защото се вижда, че кадрите са от студио за красота, а Данчо, за който се разбра, че си пада по тънката част просто се фука, че вече не е сам, а има нова половинка, само за да огорчи актрисата като бързо й намери заместничка, предават от pik.bg.