март 29, 2024

Даниела Бобева недолюбва снаха си, но…

https://kliuki.net/kliuki/daniela-bobeva-nedolyubva-snaha-si-no/167000 Kliuki.net
Даниела Бобева недолюбва снаха си, но…

Той й предложил брак, падайки на колене, както повелява традицията
Преди броени дни вицепремиерският син Никола Филипов се венча за шуменската хостеса Женя Петкова, пресъздавайки приказката за Пепеляшка.

Никола Филипов е син на дясната ръка на Пламен Орешарски в правителството му – Даниела Бобева.
Младоженците си казаха заветното „Да“ в подножието на Мадарския конник. Двойката се венчаха след дълга връзка в тесен семеен и приятелски кръг.

Само най-близките на фамилията са наясно как застаряващата шуменска бръмчалка е успяла да се вклини в елитарната фамилия на вицепремиера Даниела Бобева и съпруга й Любомир Филипов.

Отначало булката била хостеса, а после се „издигнала“ до успешен инфлуенсър в социалните мрежи. По стара традиция Никола Филипов й предложил брак, падайки й на колене.
ВИП гости на сватбата им били д-р Калоян Денков и любимата му Дора. Прави впечатление обаче, че щастливата булка не е публикувала снимка на свекърва си.

Запознати издават, че Бобева, която е и преподавател по финанси в УНСС не била никак във възторг от избора на сина си да се венчае за провинциалистка, драпаща да се докопа до елитарното семейство.
Докато свекърът на Женя бе на топ позиция в МВР, а съпругата му вицепремиер и спрягана за близка до Ахмед Доган, Женя въртяла онлайн магазин, в който се продавали от хавлиени кърпи до бижута, диадеми, чайове и свещи.

Както сами се досещате битпазар бизнесът на снахата далеч не кореспондирал с навиците на Бобева и семейството й. въпреки това бившият вицепремиер предпочела да си замълчи, оставяйки наследника си сам да прозре някои истини.
Особено неприятна за фамилията е манията на младоженката да се подлага на всевъзможни разкрасителни процедури. Както сами се досещате, парите за разкрасяване на застаряващата бръмчалка, излизат от джоба на съпруга й.

Към днешна дата семейството на съпруга на Геня Петкова разполага с два апартамента, единият от които 96 кв. м., а другият – 109, плюс магазин и къща с двор. При все, че младоженката се описва като успешен пиар и организатор на събития до момента не е организирала нищо запомнящо се, освен собствената си сватба, за която според запознати, Никола Филипов е бръкнал доста дълбоко в джоба си.

Въпреки краткия си мандат като вицепремиер, Даниела Бобева се прочу с топлите си връзки с ДПС чрез съпруга й. тя веднага бива назначена като дясна ръка на Пламен Орешарски по лично предложение, разбира се не без благословията на движението. По онова време съпругът й е шеф на „Човешки ресурси“ в МВР и започва масова чистка на хората на Цветан Цветанов в системата.

Младоженецът Никола Филипов пък е контрапункт на жена си – топ финансист и експерт по инвестиционни проекти, учил и живял в британската столица. Към днешна дата той е и управител на фирма, както и един от създателите на „Съвет за икономически и публични политики“
Източник: Уикенд