март 29, 2024

Дамски блузи и тениски – кои десени ще владеят лятото?

https://kliuki.net/liubopitno/damski-bluzi-i-teniski-koi-deseni-shte-vladeyat-lyatoto/163201 Kliuki.net
Дамски блузи и тениски – кои десени ще владеят лятото?

През пролетта освен идването на по-топли дни, всички очакваме трепетно и идването на новите модни тенденции за предстоящия летен сезон. Въпреки че дамските блузи и тениски могат да се смятат за всесезонни, периодът, в който те царуват, е от май до септември. При моделите нещата не са се променили особено и актуални ще бъдат свободните кройки, носещи комфорт. При цветовете и принтовете обаче изненадите са големи - вижте кои са десените, които ще владеят лято 2021!

Коя е любимата ти марка?

Този въпрос ще бъде на практика излишен през предстоящия сезон, защото отговорът му ще бъде изобразен върху най-актуалните дамски тениски на пазара. Дизайнерите и тази година залагат на минималистични модели в ненатрапчиви цветове, а акцентът върху тези иначе скучни дрехи, са емблемите на популярни марки, разположени в най-видимите части – на гърдите и по ръкавите. Освен, че са белег за безупречен стил, такива дрехи са рай за дамите с ограничено време, защото се съчетават лесно с почти всичко от гардероба и позволяват да изглеждаме стилно за нула време. Досега през всеки сезон имаше по един или два цвята, които царуват сред дрехите по магазините и се смятат за най-модерни. Тази година обаче положението е доста по-пъстро. Не, не става дума за многоцветни визии, тенденциите сочат, че най-успешни ще са монохромните визии. При цветовете обаче няма един преобладаващ над останалите, специфичното е само едно – пастелни нюанси. Розово, жълто, зелено, синьо - каквото и да предпочетете, заложете на ненатрапчив нежен тон на любимия си цвят, за да внесете настроение в тоалета си със стил.

Дамски блузи и тениски – кои десени ще владеят лятото?Цветна градина в гардероба

Може би не е голяма изненада, че флоралните мотиви, които добиха огромна популярност през последните години след дългогодишно отсъствие от модните каталози, тази година отново ще бъдат хит. Принтовете на цветя бавно, но сигурно пристъпват към момента, в който ще се превърнат в класика, подобно на малката черна рокля или белите кецове. Те са перфектният десен за всеки, който обича тоалетът му не само да изглежда добре, но и да предизвиква положителни емоции – а кой не би се зарадвал на една своеобразна цветна градина? Особено когато цветята са само върху плата и нямат силен натрапчив аромат, който да събужда сезонните алергии. Флоралните мотиви определено няма да са единственото интересно нещо в дамските тениски и блузи това лято. Ключовата дума в модните колекции е „детайли“ – няма установени строги правила затова кое е модерно и кое не, дизайнерите насърчават свободата при съставяне на визии и това позволява всякакви експерименти с външния вид, започващи от съчетаване на стилове, през материи, до различни принтове. Модерното това лято е различното – цветни щампи, животински десени, флорални и геометрични мотиви, а защо не и комбинация от няколко? Блуза на точки например би се съчетала перфектно с пола на цветя, стига двете да са в сходна цветова гама. Сега е перфектният момент за експерименти с начина ни на обличане – не се страхувайте да създавате различни комбинации, докато откриете личния си стил, който да олицетворява самите вас и да издава дори частица от характера ви. Независимо дали ще се спрете на тениска с цветна щампа, такава с надпис, или просто семпъл модел в любимия ви пастелен нюанс, старайте се да не прекалявате с наслагването на цветове – откъм платове и стилове свободата е пълна, но и най-красивите самостоятелно изглеждащи дрехи могат да изгубят чара си ако са комбинирани по неправилен начин от цветова гледна точка. Придържайте се към не повече от два, най-много три цвята в тоалетите си, за да сте сигурни, че визията ви е стилна и актуална според последните писъци на модата.