март 29, 2024

Грубо! Приятелите на Пике лепнаха грозен прякор на Шакира (Вижте как я гаврят)

https://kliuki.net/kliuki/grubo-priyatelite-na-pike-lepnaha-grozen-pryakor-na-shakira-vizhte-kak-ya-gavryat/166446 Kliuki.net
Грубо! Приятелите на Пике лепнаха грозен прякор на Шакира (Вижте как я гаврят)

Приятелите на Жерар Пике лепнаха грозен прякор на Шакира, узна Kliuki.net.

Каталунска медия разкри, че близките на футболиста са започнали да се гаврят помежду си с певицата като са й лепнали обидното прозвище „началничката“. Причината е в желанието й да командва и винаги тя да има последната дума при вземането на решения във всичко, свързано с живота на защитника на Барселона.

Най-вероятно Шакира, която е с цели 10 години по-голяма от Пике, е държала да бъде едноличния водещ във връзката им, коментират запознати.

В същото време се появиха нови версии за раздялата между двамата. Заговори се, че не изневяра е сложила край на отношенията им. А финансови разпри.

 „Много близък до тях човек ми каза, че двамата са имали сериозен финансов проблем. Пике поискал от Шакира пари за своя инвестиция, но семейството ѝ отрязало мераците му. Те никога не са имали общи пари, винаги са си разделяли разходите наполовина“, твърди техен близък пред „EsDiario“.Той е допълнил, че 45-годишната певица е силно привързана към родителите си и именно те имат последната дума за финансите на популярната си дъщеря. И преди имаше информации, за финансови проблеми между 35-годишния испански национал и Шакира, но те бяха свързани със световната финансова криза и пандемията от коронавирус.