април 25, 2024

Грозно! Благой Георгиев използва пандемията, за да се изтъква (Вижте издънката му)

https://kliuki.net/kliuki/grozno-blagoy-georgiev-izpolzva-pandemiyata-za-da-se-iztakva-vizhte-izdankata-mu/159611 Kliuki.net
Грозно! Благой Георгиев използва пандемията, за да се изтъква (Вижте издънката му)

Благой Георгиев, известен като Благо Джизъса и най-вече с любовния си живот, отново намери начин да изпъкне.

Паниката около новия коронавирус и световната пандемия явно не му се отразява изобщо, а е просто нов повод да блесне. Припомняме, че футболистът е силно религиозен. Воден от благочестието си, в последните години той дори изгради два параклиса – в Суходол и в Горна баня. Явно е дошъл моментът, в който Благо се чувства достатъчно смирен и праведен. Затова и смело си позволява да призове патриарха да отслужи литургия. Мечтаната литургия според Благой Георгиев трябва да пази всички нас от страшното бедствие.

„Братя и сестри в Христа, нека да се обединим и да помолим Негово Светейшество патриарх Неофит да обяви всенароден пост и моление! Историята многократно учи, че в подобни ситуации отправеният всенароден глас към ГОСПОД БОГ в съвсем кратко време води до прекратяване на бедствието“, цитира смирения Джизъс „България днес“.

Половинката на футболиста, една от най-популярните ни плеймейтки, Златка Райкова, подкрепи любимия си. За да не остане по-назад, тя също призова миряните да измолят от патриарха така мечтания молебен. Припомняме, че красавицата се наслаждава на връзката си, като дори роди дете на Благо. Похвална е славата й на добра майка, която безусловно приема и обича децата му от други жени. Двамата се стремят да поддържат успешен имидж и обикновено са активни в социалните мрежи, като не се свенят да приемат и покани за участия в разнообразни телевизонни формати. Коронавирусът, който изплаши нацията, не може да спре атрактивната двойка и тя изнамери начин да бори вируса с нестандартни средства.

[caption id="attachment_162916" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев не пропуска да се изтъкне Благой Георгиев не пропуска да се изтъкне
Снимка: Фейсбук[/caption]