април 18, 2024

Горчиво! Крис Прат се ожени за щерката на Шварценегер (Всичко за сватбата)

https://kliuki.net/liubopitno/gorchivo-kris-prat-se-ozheni-za-shterkata-na-shvarceneger-vsichko-za-svatbata/157531 Kliuki.net
Горчиво! Крис Прат се ожени за щерката на Шварценегер (Всичко за сватбата)

Катрин Шварценегер се омъжи, каза "Да" на Крис Прат

Дъщерята на Арни – Катрин Шварценегер се омъжи. Актрисата каза "да" на режисьора и актьор Крис Прат при това пред очите на бившата му съпруга. Необичайната сватбена церемония се състоя в ранчото "Сан Изидро", в Калифорния. До последно двамата правиха опити да скрият къде ще е церемонията, но в крайна сметка се разбра. Подготовката започна още сутринта на сватбения ден, а към обяд пристигнаха и гостите. Лошото време едва не докара до истерия младоженката, която на всичкото отгоре измокри и сватбената си рокля. За щастие всичко се размина без сериозни щети и влюбените успяха да си кажат заветното "да". Шафер им беше синът на Крис от първия му брак, а сред най-близките им гости се оказа и бившата му съпруга Ана Фарис, пише "Пийпъл". Двамата се разделиха преди около две години, като раздялата им бе всеобща изненада. Още по-изненадващ бе фактът, че Крис Прат тръгна именно с щерката на Арни след развода. Двойката се сгоди в края на миналата година, а тази събота се ожениха. Венчавката бе доста пищна, а на нея присъстваха не само семейство Шварценегер, но и всички живи представители от клана Кенеди. Все пак Мария Шрайвър далеч не е случайна жена, а една от наследничките на знаменитата династия.

Свидетели разказват, че моминското и ергенското парти също са били запомнящи се.

Младоженецът заминал чак в Лондон, за да си организира празненството в един от най-елитните клубове в Мейфеър. Там буквално до сутринта купонясвал в компанията на танцьорки. Крис и Катрин се сгодиха само след осем месеца, но и двамата се ожениха със съгласието на сина на актьора и бившата му съпруга. [caption id="attachment_152571" align="aligncenter" width="300"]Крис Прат и Катрин Шварценегер се ожениха сн. Инстаграм Крис Прат и Катрин Шварценегер се ожениха сн. Инстаграм[/caption] Нейното присъствие изненада гостите, както и поздравителните й речи към младоженците. Явно двамата не само са останали приятели след развода, но тя дори го е подкрепила и за втория му брак, което е доста необичайно в Холивуд.