април 20, 2024

Годеницата на Данчо от Фермата след флирта му с Даяна: Има дни, пропити със сълзи и уиски! (Вижте как изплака душата си красивата Камелия)

https://kliuki.net/kliuki/godenicata-na-dancho-ot-fermata-sled-flirta-mu-s-dayana-ima-dni-propiti-sas-salzi-i-uiski-vizhte-kak-izplaka-dushata-si-krasivata-kameliya/161545 Kliuki.net
Годеницата на Данчо от Фермата след флирта му с Даяна: Има дни, пропити със сълзи и уиски! (Вижте как изплака душата си красивата Камелия)

Годеницата на Данчо от Фермата не крие, че страда от флирта му с Даяна Ханджиева

Годеницата на фермера Йордан Белев изплака мъката си от флирта му с красивата актриса Даяна Ханджиева в социалните мрежи. За зрителите вече не е тайна, че се заформя любов между общинския съветник от Габрово и неустоимата брюнетка, а нещата сериозно се задълбочиха след романтична вечеря между двамата. Не е тайна, че Йордан има годеница, на която предложил брак преди да влезе във „Фермата”, а миналата седмица продуцентите на предаването обявиха, че тя може да влезе в риалитито. Става дума за брюнетката Камелия Ноева, която освен певица е и манекен. Тя е родом от Трявна и е била част от втория сезон на риалити предаването „Мюзик айдъл”. Днес обаче не й е до песни, макар че очевидно лекува мъката си с музика. [caption id="attachment_172260" align="aligncenter" width="290"]годеницата на Данчо от Фермата Снимка: фейсбук[/caption] „Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда - привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, пише Ноева в социалните мрежи след поредната серия на „Фермата”. Фенове се пробват да й вдъхнат кураж. „Не се познаваме, но ви пиша. Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише Нели Тодорова, пише hotnews.bg.