март 28, 2024

Годеникът на Дженифър Лопес лъсна посинен след скандала (Снимки + реакцията на певицата)

https://kliuki.net/kliuki/godenikat-na-dzhenifar-lopes-lasna-posinen-sled-skandala-snimki-reakciyata-na-pevicata/156893 Kliuki.net
Годеникът на Дженифър Лопес лъсна посинен след скандала (Снимки + реакцията на певицата)

Годеникът на Дженифър Лопес се появи насинен след разкритията, че й кръшка

С посиняло око се появи годеникът на Дженифър Лопес. Алекс Родригес, бивша спортна звезда, неочаквано кацна във Флорида със синина върху едното око, само часове след като се появи мълвата, че е кръшкал на латинодивата. Веднага тръгнаха слухове, че май певицата си е изпуснала нервите и е показала колко добър десен ъперкът има, когато е научила за изневерите му. Напрежението между двамата, докато слизаха от Бахамите, допълнително затвърди убеждението, че има проблеми. А само преди дни Дженифър Лопес щастливо обяви, че той й е предложил ръка и са сгодени. Поп дивата даде да се разбере, че по никакъв начин няма да отговори на слуховете. Тя дори сподели снимки от истинския годеж. На кадрите се виждат Джей Ло и Алекс на плажа, как той пада на колене и й предлага брак, а стъписаната Дженифър приема. Два дни по-късно папараците ги заснеха да се връщат във Флорида, където Алекс бе с насинено око, а Дженифър изглеждаше бясна. Вероятно, за да тушира слуховете за проблеми помежду им, той пусна снимка с боксьора Евандър Холифийлд в социалните мрежи, очевидно с надеждата да внуши на всички, че спортистът му е насинен окото по време на приятелска спаринг среща. Както е известно, Родригес бе обвинен от свой бивш съотборник, че кръшка на Дженифър Анистън с бившата си съпруга Джесика Канеско. След разкритията тя също побърза да обори слуховете.

"Това не е истина. От години познавам Алекс и никога не съм го виждала толкова щастлив. И определено не съм спала с него. В приятелски отношения съм и с него, и с Дженифър Лопес", заяви тя.

[caption id="attachment_149579" align="aligncenter" width="300"]Годеникът на Дженифър Лопес насинен след годежа сн. You Tube Годеникът на Дженифър Лопес насинен след годежа сн. You Tube[/caption] Въпреки това мнозина се чудят дали годежът ще премине в брак, или ще се разделят влюбените. Дженифър Лопес наскоро обяви, че вижда в Алекс мъжът, с когото да остарее. Но след последните събития, много е вероятно певицата да го зареже.

 
View this post on Instagram
 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on