Глория натири зетя, че е бедняк (Примата направи Симона самотна майка като себе си – Подробности)

Глория натири зетя, че е бедняк (Примата направи Симона самотна майка като себе си – Подробности)
4 (80%) 3 votes

Примата на фолка продра земята да изгони зетя и най-накрая успя

След като дъщерята на Глория даде интервю пред Петя Дикова и призна, че с бащата на Галина нямат вече никакви отношения, сега стана ясно и какво е мнението на майка й. Която бе заедно с нея в студиото на „Тази неделя“.

От това интервю се разбра още, че навремето самата Глория забременяла като дъщеря си случайно. Симона не била планирано дете от връзката й с Илия Загоров. По онова време певицата бил в пика на кариерата си. Имала по много участия, като понякога пяла по три пъти на ден.

Перфектната баба Глория
Снимка: Инстаграм

Бъдещата майка била притеснена, че няма да може да съчетае изявите си с бременността и отглеждането на бебето. Но се намесила майка й Стефка, която я подкрепила и обещала да й помага.

Глория призна, че и при Симона се случило същото. И тя забременяла непланирано, още на първия месец, след като започнала да се среща с Даниел. Примата, която още от началото не харесала гаджето на дъщеря си приела новината като Божа благословия и е много щастлива, че е станала баба. А внучката си, която е кръстена на нея боготвори.

Сега тя успява да съчетава ангажиментите си с отглеждането на мъничето, като помага и майка й Стефка. Включва се от време на и сватята й – майката на Дани.

В музикалния бранш се говори, че проблемите между Симона и бащата на бебето започнали след раждането. Зетят на Глория нямал сериозна работа и не допринасял с нищо за семейния бюджет. А младата майка, свикнала на висок стандарт сама трябвало да покрива разходите. И въпреки, че тя не иска да говори за причините, то запознати издават, че се решила на раздяла под влиянието на майка си. Която най-накрая успя да натири нежелания зет, предават от Хотарена.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар