март 29, 2024

Глория захапа дъщеря си и зет си в ефира: Добре, че имат баби, да им гледат детето (Певицата не скри, че не харесва бащата на внучката си)

https://kliuki.net/kliuki/gloriya-zahapa-dashterya-si-i-zet-si-v-efira-dobre-che-imat-babi-da-im-gledat-deteto-pevicata-ne-skri-che-ne-haresva-bashtata-na-vnuchkata-si/163309 Kliuki.net
Глория захапа дъщеря си и зет си в ефира: Добре, че имат баби, да им гледат детето (Певицата не скри, че не харесва бащата на внучката си)

Глория не скри неодобрението към зет си

Гласовитата певица Глория захапа дъщеря си и зет си рано сутринта в национален ефир. Слуховете за проблеми в звездното семейство се оказват истина. Всеизвестно е, че Симона Загорова и нейната половинка Даниел Милушев се натрапиха да живеят в къщата на певицата, след като не успяха сами да се справят след раждането на дъщеря им с нейното отглеждане и плащането на сметки. Глория се появи в сутрешния блок на Нова телевизия и си пролича, че има неща при младото семейство, които я изкарват извън релси. Изпълнителката на 'Феникс" заговори за акостичния концерт, който направи с Дани Милев и дъщеря си навръх Великден. "Надявам се феновете да са харесали концерта. Едвам събудихме Симона да стане и да пее. Тя си е такава, добре че имат две баби да гледат детето. Обичат да си поспиват докъм 3 следобед. Казвам "Обичат', защото не само тя го прави", с това Гло подчерта бездействието на зет си, който не работи и живее като готованец в нейния собствен дом. [caption id="attachment_180655" align="aligncenter" width="576"]Глория зет Снимка: инстаграм[/caption] Глория е поела всички разходи, а изглежда на нея се пада честта и да се грижи за своята внучка, докато Симона и Даниел спят по цял ден и пет пари не дават за детето. "Щастлива ме правят новите проекти, новите песни. На всички артисти тази пандемия не ни подейства добре. Нас първи ни затвориха и последни ни отвориха, преживях го много трудно. Новите песни ме карат да се чувствам добре, да съм жива. Контактът с публиката е незаменим. Родена съм с това признание и искам това да продължа да правя", заяви Глория, която в края на 2020 година се сблъска с китайския вирус и дори се наложи да бъде хоспитализирана. "В такъв преломен момент човек си прави равносметки и разбира на кого може да разчита. Сдобрих се с много хора, но не с тези, за които всички си мислят. Щом сложа точка, значи край. В друг аспект говоря", каза певицата, с което подчерта, че думите й не се отнасят за вече бившия й приятел Йордан Джермански.