март 29, 2024

Глория в тежка депресия заради мъж

https://kliuki.net/kliuki/gloriya-v-tezhka-depresiya-zaradi-mazh/146608 Kliuki.net
Глория в тежка депресия заради мъж

Глория страда заради женен любовник

Поп фолк дивата Глория изпадна в тежка депресия. Причината - отново се е влюбила в неподходящия човек.

Този път мъжът, обект на любовта на Галина Иванова, както е истинското име на Глория, е женен и не желае да се развежда заради нея. Според близки певицата е много влюбена, но не издава самоличността на новата си тръпка, за да не навреди на брака му. Той от своя страна не желае изцяло да се посвети на любовта им, което съсипва певицата и тя се чувства отново излъгана.

[caption id="attachment_92367" align="aligncenter" width="300"]Глория отново с женен мъж Глория отново с женен мъж[/caption]

Както тази половинчата любов от страна на новата й тръпка, така и като цяло любовният й живот постоянно е свързван с проблеми и несполуки. Попада все на неподходящи половинки, с които не се решава да се появи в обществото.

Явно, с мъжете все не й се получава. А мъката и неудачите й в личен план се отразяват доста негативно и на стойната й фигура, на която тя държи много. Сега е започнала да трупа килца, като пълнее основно на корем, бедра и дупе, узнаха от от Hotarena.net. Много високите токове и тъмните тоалети, в които се стъква напоследък, я издължават и донякъде поприкриват появилите се тлъстинки.

Осен че пълнее, заради любовната си драма тя е занимарила и кариерата си. Самата Глория се жалва на близките си, че не й се прави нищо и вече не иска да препуска и да живее на бързи обороти. Всичко толкова й омръзнало, че мечтае за спокоен живот, за семейство, даже обмисля да се оттегли от сцената, споделят близки до нея.

Колкото и невероятно да звучи, от известно време в чалга средите дори се говори, че Глория, след двадесетгодишна работа в „Пайнер”, обмисля да последва примера на Камелия и да напусне компанията, поради разногласия с боса й. Самият Митко Пайнера отрече преди дни тази възможност и допълни, че уважава и цени знаковата певица.