април 19, 2024

Гери-Никол стана за смях с фотошоп трик! Огледалото отсреща показа истината (Куриозна СНИМКА)

https://kliuki.net/kliuki/geri-nikol-stana-za-smyah-s-fotoshop-trik-ogledaloto-otsreshta-pokaza-istinata-kuriozna-snimka/166327 Kliuki.net
Гери-Никол стана за смях с фотошоп трик! Огледалото отсреща показа истината (Куриозна СНИМКА)

Фолк певицата Гери-Никол стана за смях с поредния си фотошоп трик. Яката дупара отново се опита да направи задницата си грамадна в унисон с лирическата й героиня от песните. Този път обаче изпълнителката пропусна една малка подробност – на заден план има огледало, което показва реалния размер и вид на четирибуквието й.

Така от яка и стегната задница, подобна на Ким Кардашиян, реалността се оказа коренно различна. Отражението на огледалото показва не само доста отпуснати бузи, но и наедрели бедра, които нямат нищо общо с това, което вижда на официалното фото.

По всичко личи, че Гери си преправя не само задницата, но и бедрата, които открай време я комплексират. Зевзеци неведнъж са й подхвърляли колко набити и къси крака има. Но колкото и да се поти във фитнеса, певицата явно никога няма да успее да постигне желаното тяло и винаги ще прибягва до фотошопа.

Последователите й в мрежата я погнаха и за друг един „дефект“ на снимката. А именно – синките по коленцата. Загорелият й мургав тен още повече подчертава голямата рана, която има на лявото коляно, а зевзеци я питат: „Много дълго ли си стояла на колене“.