април 26, 2024

Гери-Никол го удари на разврат (Певицата се натиска с гаджето си по баровете – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/geri-nikol-go-udari-na-razvrat-pevicata-se-natiska-s-gadzheto-si-po-barovete-foto/164624 Kliuki.net
Гери-Никол го удари на разврат (Певицата се натиска с гаджето си по баровете – Фото)

Гери-Никол не си поплюва, когато става дума за разврат

Напоследък гласовитата певица няма спиране. Каквото и да сътвори, определено успява да привлече вниманието ни. Любопитните със сигурност забелязват, че проявите ѝ в публичното пространство са предимно свързани с игрички за възрастни и еротични изблици от типа 18+. След като втрещи аудиторията с доста сексуално видео, Гери-Никол избра още по-подходящ начин да привлече интереса към себе си. [caption id="attachment_186954" align="aligncenter" width="300"]Гери-Никол граби с пълни шепи от живота Гери-Никол граби с пълни шепи от живота
Снимка: Инстаграм[/caption] Клипчето, на което ближе и налапва червен балон, явно не ѝ бе достатъчно и в крайна сметка скочи на гаджето си. "Нещастният" младеж изглежда няма нищо против да бъде натискан като невинна мома по баровете. Хищната природа на Гери-Никол тепърва ще излиза наяве. Нощните заведения пък ще бъдат сцената, на която ще се изявява лолитката. След екстравагантното видео певицата не се поколеба и буквално "налапа" възлюбения си. И разбира се, не пропусна да се покаже в мрежата.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Качена в скута на гаджето, Гери-Никол никак не се свени да се напалува. Младежът, естествено, се забавлява и не спира да мачка "онова, дето тя го възпя", пише hotarena.net, позовавайки се на "България днес". Лолитката определено си има компания за страстни забавления. Как завършват палавите ѝ нощи, засега интернет не е успял да излови. Но ако продължава така, с този хъс и амбиция, много скоро блондинката като нищо ще се появи в още по-скандални клипчета.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by chalgafolk☆ (@chalgafolk)

Откакто стъпи на сцената, тя не спира да провокира аудиторията. Освен със сексапил, устни и пр. физически дадености, все пак не може да се отрече, че има и гласови данни. В началото на кариерата си русокоската впечатли феновете най-вече с гласа си. Впоследствие, разбира се, заложи най-вече на провокативната визия, а певческият ѝ потенциал остана на опашката.