април 16, 2024

Гери-Никол втрещи с изкуствено лице (Певицата разходи новата си визия във Венеция – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/geri-nikol-vtreshti-s-izkustveno-lice-pevicata-razhodi-novata-si-viziya-vav-veneciya-snimki/164703 Kliuki.net
Гери-Никол втрещи с изкуствено лице (Певицата разходи новата си визия във Венеция – Снимки)

Доста необичайна визия демонстрира Гери-Никол

Певицата се възползва от лошото време у нас и отпраши за Венеция. Както се казва, нищо ново под слънцето. Впечатление обаче направи изкуственото лице на лолитката. Тя не се поколеба да се разходи по прочутия площад "Сан Марко", като буквално изуми аудиторията със страшно променената си физиономия. Кадрите дойдоха в повече на верните ѝ фенове и някои бурно я обвиниха, че вече не прилича на себе си. [caption id="attachment_187311" align="aligncenter" width="300"]А вие познахте ли я? А вие познахте ли я?
Снимка: Инстаграм[/caption] "Като кукла си, много изкуствена", заигра се с певицата почитател. Други пък директно я сравниха със Златка Райкова и побързаха да отбележат колко се е променила. Наистина, Гери-Никол демонстрира буквално различно лице. Както точно е наблъскала в него, засега не е известно. Но ако го сравним с предишни нейни кадри, разликата е очевидна. Така разходката във Венеция отново се оказа препъникамък в отношенията на лолитката с феновете. [caption id="attachment_187312" align="aligncenter" width="300"]Драстично променената физиономия на Гери-Никол блести на площад "Сан Марко" Драстично променената физиономия на Гери-Никол блести на площад "Сан Марко"
Снимка: Инстаграм[/caption] Тя отпраши с гаджето си и вероятно с още приятели, като не пропусна да се похвали и в социалните мрежи. Минифотосесията на площада е точно в неин стил. Като изключим изкуственото лице, съвсем очаквана бе появата ѝ в асиметрична черна рокля. Според модни експерти тоалетът струва цяло състояние, коментира още tialoto.bg. Кожените кубинки с дебела червена подметка допълват модния писък на певицата. [caption id="attachment_187313" align="aligncenter" width="300"]Прекалила ли е с фотошопа? Прекалила ли е с фотошопа?
Снимка: Инстаграм[/caption] Макар и тук отново да личат напъните ѝ да се фотошопира, все пак почитателите не бяха толкова нападателни в това отношение. Е, ако не беше лицето, разбира се. Но Гери-Никол си е Гери-Никол и определено няма да прилича на себе си, ако не издразни аудиторията. Откакто се загаджи с Мартин Гешев, певицата е още по-провокативна. Макар да избягва да говори за личния си живот, напоследък все по-често открехва вратата към знайните си и незнайни похождения по барове и в чужбина.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)