април 18, 2024

Георги от "Женени от пръв поглед" си има нова, не е с Гери

https://kliuki.net/kliuki/georgi-ot-zheneni-ot-prav-pogled-si-ima-nova-ne-e-s-geri/146491 Kliuki.net
Георги от "Женени от пръв поглед" си има нова, не е с Гери

Георги от "Женени от пръв поглед" явно е разделен с Гергана, въпреки че тя още носи халката сиГеорги от "Женени от пръв поглед" не крие новата си половинка

Георги от "Женени от пръв поглед" вече не е заедно с Гергана. Редовна читателка на kliuki.net ни изпрати информация, че определено най-недолюбваният участник в риалити формата си има нова половинка и дори не си прави труда да я крие.

[caption id="attachment_91828" align="alignleft" width="300"]Георги от "Женени от пръв поглед" си има нова Георги от "Женени от пръв поглед" си има нова[/caption]

Двамата пазаруват редовно в квартален магазин в столицата, в близост до апартамента на Георги и всеки път се държат за ръка. И изглеждат щастливи и усмихнати. "Жената определено не е Гергана, няма нищо общо с нея", пише ни жената, представила се като Ина.

Очевидно слуховете, че Георги и избраната му от специалистите съпруга са се разделили, са верни. Двамата още от самото начало се държаха доста резервирано един към друг, е очевидната им несъвместимост си пролича най-явно по време на медения месец.

Когато софтуерният инженер не спря да прави забележки и да критикува половинката си за щяло и нещяло. Като дори директно й заяви, че някои неща в нея го дразнят. Тя се опита да реагира спокойно на отношението му, но определено се почувства разочарована от думите му като не скри, че за нея той явно се преструва. И с усмивката си прикрива истинският си характер.

Любопитното е, че преди няколко дена самата Гери качи снимки в личния си профил във Фейсбук, на които се вижда, че още е с халка. Което провокира коментари, че с Георги все пак са дали шанс на брака си. Появата му с нова жена обаче доста категорично отхвърля тази възможност.

Напълно възможно е Гергана да е качила снимката, за да провокира интерес към шоуто. Или просто кадърът да е със стара дата.