април 23, 2024

Галена заряза бебето на детегледачки, подготвя се за сцената (Защо е на нож с Галин?)

https://kliuki.net/kliuki/galena-zaryaza-bebeto-na-detegledachki-podgotvya-se-za-scenata-zashto-e-na-nozh-s-galin/151427 Kliuki.net
Галена заряза бебето на детегледачки, подготвя се за сцената (Защо е на нож с Галин?)

Галена може да имаше тежка бременност, но майчинството й се оказва доста леко.

Преди месец Галена стана майка за втори път, но приоритети с живота й сякаш не са се променили. Певицата излезе в изненадващо дълго майчинство, но завръщането й на сцената няма намерение да отлага особено. Тя е в трескава подготовка отново да разбие класациите. А това неминуемо отнема голяма част от времето й. Затова й е прибегнала до услугите не на една, а на две детегледачки. В палата на Галена и Галин във Велико Търновото, където майката се възстановява след раждането, денонощно се подвизават две дами, които я отменят с по-голяма част от майчинските задължения. Те се редуват в обгрижването на бебе Александър, докато известната му мама хвърчи по задачи. Изпълнителката на "МамаУраган" се оказа не толкова отдадена на смяната на памперси и храненето на пеленачето, колкото мнозина смятаха. Тя дълго мечтаеше за второ дете, а когато то вече е факт, Галена отново е насочила поглед предимно към музикалната си кариера. Пускането на хита й "Бебето ми" в деня на раждането й гарантира още месец-два популярност.

Но тя е пределно наясно,

че ако иска да се детронира на върха и да не позволи на друга да я измести, трябва да бъде винаги във форма. Засега тя смята да се върне на сцената през май месец. Това е доста силен период за фолк певиците заради абитуриентските балове. Именно тогава Галена ще направи своето ударно завръщане, пише hotarena.net. За да бъде в топ форма, каквато винаги е демонстрирала, изпълнителката е решила да отдели повече време в грижи за себе си. Именно затова е наела и детегледачките. Благодарение на тях има възможност за повече почивка, тренировки и режими, вместо да ходи постоянно недоспала и уморена. [caption id="attachment_121770" align="aligncenter" width="300"]Галена няма да изостави кариерата си Галена няма да изостави кариерата си[/caption] Изпълнителката не веднъж се е доказвала като професионалист, но и като перфектен балансьор, затова сме сигурни, че няма да остане длъжна към децата си за търпението и обичта. Решението на Галена за скоростно връщане на сцената обаче никак не се е понравило на любимият й Галин. Той смята, че тя трябва да прекарва повече време с децата си, но надали ще излезе на глава с нея.