април 25, 2024

Гала бута дъщеря си в bTV? (Мари Константин с мераци за работа в телевизията – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/gala-buta-dashterya-si-v-btv-mari-konstantin-s-meraci-za-rabota-v-televiziyata-podrobnosti/165068 Kliuki.net
Гала бута дъщеря си в bTV? (Мари Константин с мераци за работа в телевизията – Подробности)

Мари Константин на Гала явно има мераци да работи в телевизията

Щерката на Гала, която напоследък се изявява само в социалните мрежи, май си е наумила да наследи професията на майка си. Според последните слухове в публичното пространство Мари Константин иска да работи в телевизията, при това не в коя да е, а в конкурентната на тази на майка си. Откакто Зейнеб Маджурова се настани в bTV, пътят на щерката към голямата телевизия е отворен. Неслучайно тя бе гост и в предаването на русокосата красавица. [caption id="attachment_188980" align="aligncenter" width="300"]Ще се уреди ли Мари Константин в bTV? Ще се уреди ли Мари Константин в bTV?
Снимка: Инстаграм[/caption] Рубриката на Зейнеб е нова и за да раздвижи аудиторията, амбициозната дама бе поканила две родни инфлуенсърки. Едната от тях, разбира се, бе щерката на нейната приятелка Гала. Любопитните веднага заподозряха водещата в подривна дейност и в мераци да уреди дъщеря си в една от най-големите ни телевизии. Зрителите на "Тази сутрин" останаха изненадани, когато в ефир се появи Мари Константнин, която все пак има едва 78 000 последователи в Инстаграм. Доста по-малко от очакваното за фурор в бранша. Високопарните слова на Зейнеб и желанието ѝ да я представи като най-вървежна инфлуенсърка определено впечатлиха аудиторията. Компания на Мари бе никому неизвестната Денина Мартин, чиято поява била само параван, за да не изглежда гостуването на госпожицата прекалено нагласено. Именно от мерак да работи в телевизията младата дама проагитирала старата дружка на майка си да я покани, за да "превземе" аудиторията и да направи мили очи на шефа – Антон Хекимян. Така слуховете все по-убедително свързват и Гала с намеренията на щерка си. Водещата не смеела да я вземе под крилото си в собственото си предаване, коментира още hotarena.net. Неслучайно навремето тя отнесе редица критики, след като уреди мъжа си Стефан на работа. Затова и по този въпрос била категорична. Възможност обаче се прокрадвала откъм конкурентната телевизия bTV.