април 20, 2024

Гаджето на покойната Пратюша Банерджи пак в ареста (Нападнал съседка, редовно посягал и на жена си)

https://kliuki.net/skandali/gadzheto-na-pokoynata-pratyusha-banerdzhi-pak-v-aresta-napadnal-sasedka-redovno-posyagal-i-na-zhena-si/160208 Kliuki.net
Гаджето на покойната Пратюша Банерджи пак в ареста (Нападнал съседка, редовно посягал и на жена си)

Годеникът на Пратюша Банерджи — Рахул Радж Сингх отново влезе в ареста

Драмата с покойната Пратюша Банерджи продължава. Преди дни стана ясно, че годеникът й Рахул Радж Сингх отново е бил задържан в полицията. Бившият продуцент, който семейството на екранната Ананди от "Малката булка" вини за смъртта й, продължава с изцепките. Този път обаче нападнал съседка заради куче. Съседката на Рахул Радж и настоящата му съпруга подала жалба в полицията заради постоянните изпълнения на семейството. "Искам тишина в дома си, а не шум, който постоянно вдигат от дома си", казва госпожа Папия. Възрастната жена, която живее на един етаж със семейството, споделя, че двамата са доста агресивни в поведението си. След като се настанили в жилището на покойната Пратюша Банерджи, след сватбата си, двамата редовно си устройвали скандали. Възрастната жена се оплаква, че продуцентът я заплашвал с нападение и насилие, заради което подала жалба в полицията. На другия ден продуцентът също подал жалба срещу нея, защото тероризирала трите му домашни кучета и заявил, че това е в основата на скандала. Госпожа Папия обаче заявява също така, че двамата младоженци често се шамарели. И неведнъж съседите ставали свидетели на безмилостните им кавги.

Под подозрение

Рахул Радж Сингх нашумя преди около 4 години, когато актрисата Пратюша Банерджи се самоуби. Той тогава избяга от болницата, където тя бе настанена, когато лекарите оповестиха смъртта й. Звездата от "Малката булка" отне живота си малко след като се сгоди за Радж. Той заяви по-късно, че тя имала проблеми със семейството си и била разорена. Нейните близки и приятели обаче заявиха, че след като се е събрала с него, Пратюша е започнала да изпада в депресивни състояния, била е конфликтна и се е карала постоянно с него. Преди това била чудесна актриса, с която обожавали да работя. Семейство Банерджи дори заведе дело срещу Радж, което вече четвърта година се точи. А неутешимия годеник се ожени изненадващо, само няколко седмици след като уж беше на ръба сам да се самоубие. И се нанесе с новата си съпруга Салони Шарма в същото жилище, което споделяше с покойната си вече годеница. Съседите на двойката твърдят, че Салони също е ставала жертва на тормоз от негова страна, но тя отрича. Пред SpotboyE.com, тя казва "Изобщо не е имало бой между мен и мъжа си. Папия има проблем с кучетата и ни тормози от седмици, за да ги изхвърлим. Управителят на сградата няма проблем с това, но не и съседката ни", твърди Шарма. [caption id="attachment_165874" align="aligncenter" width="300"]Бившият на Пратюша Банерджи пак в ареста сн. You Tube Бившият на Пратюша Банерджи пак в ареста сн. You Tube[/caption] Самият Рахул Радж Сингх, твърди, че съседите му ненавиждали домашните му любимци и просто търсели сензация. Самият той в последно време се старае да стои по-далеч от прожекторите. Особено след като делото срещу него за смъртта на Пратюша Банерджи продължава.