март 29, 2024

Гаджето на Алисия ѝ би шута (Певицата остана без пари – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-alisiya-bi-shuta-pevicata-ostana-bez-pari-podrobnosti/165799 Kliuki.net
Гаджето на Алисия ѝ би шута (Певицата остана без пари – Подробности)

Съвсем изненадващо Алисия остана без гадже

В последните дни в медийните среди упорито се говори, че Алисия отново е съвсем сингъл. Бизнесменът, с когото певицата прекара последните почти две години, изглежда ѝ е бил шута. Именно раздялата им докарала чалга дивата до стартова позиция по отношение на финансите. И тъй като джобовете ѝ сериозно поизтънели, се наложило да хукне по участия. До този момент тя разчитала главно на богатото си гадже, а малкото ѝ ангажименти се случвали само заради търсене на имидж.

[caption id="attachment_192101" align="aligncenter" width="300"]Алисия ще трупа пачки от участия Алисия ще трупа пачки от участия
Снимка: Инстаграм[/caption] И ако до този момент Алисия е работила само за удоволствие, явно занапред ще ѝ се наложи сериозно да се постарае. Така финансовата криза я изправила на нокти и в крайна сметка жената решила да трупа участия. А оттам – и пачки. Бизнесменът, по когото въздиша половин София, вече е съвсем свободен. И макар че е само на 30 години, това никак не му е пречело да задоволява прищевките на вече бившето си гадже. Преди около година той даже подарил баснословно скъпа кола на чалга дивата. Не е известно дали към днешна дата возилото е в собствения му гараж, без бившата да има шанса да припарва до него. Е, ако не до скъпарското автобижу, Алисия вече ще припарва често-често до сцената.