март 29, 2024

Гаджето на Денис Теофиков спретнала жесток цирк на погребението му (Алекса обвинила родителите му, че не тъгуват, не спира да се пуска без дрехи - Всичко за резила)

https://kliuki.net/kliuki/gadzheto-na-denis-teofikov-spretnala-zhestok-cirk-na-pogrebenieto-mu-aleksa-obvinila-roditelite-mu-che-ne-taguvat-ne-spira-da-se-puska-bez-drehi-vsichko-za-rezila/165712 Kliuki.net
Гаджето на Денис Теофиков спретнала жесток цирк на погребението му (Алекса обвинила родителите му, че не тъгуват, не спира да се пуска без дрехи - Всичко за резила)

Гаджето на Денис Теофиков отново се пусна без дрехи

Гримьорката Алекса Ангелова - гадже на покойния Денис Теофиков, предизвика възмущение сред потребителите на социалните мрежи. Три месеца, откакто Денис си отиде без време от този свят, опечалената Алекса хукна по екскурзии. След смъртта на Теофиков тя не спираше да се изказва в мрежата и медиите, което породи съмнения, че иска да натрупа слава на гърба на опечаленото семейство. И новите ѝ голи снимки подсказват за тежи нейни жадни намерения, пише bulnews.bg. [caption id="attachment_191704" align="aligncenter" width="225"]гаджето на денис теофиков алекса Снимки: Инстаграм[/caption] Наскоро Алекса бе на почивка в турския град Истанбул, но с кого е там, така и не става ясно. Близки и приятели на Теофиков подозират, че тя не си губи времето в сълзи и бързо е намерила заместник на младия певец. "Толкова ѝ траеше любовта", възмущават се те. Още от самото начало фенове на талантливия музикант, който остана завинаги на 21, заподозряха, че Алекса, че се опитва да си направи реклама на гърба на покойния ѝ приятел. Те се дразнеха от факта, че тя не спираше да публикува общи кадри с Денис и да пише колко много ѝ липсва. Най-голям шок сред почитателите на изпълнителя обаче предизвика нейна гола снимка, която тя публикува само месец и половина след смъртта на половинката си. Тогава фенове скочиха срещу нея и я обвиниха в опит да прикове вниманието на медиите, докато все още я помнят коя е. "На гробището не спираше да прави циркове и да се тръшка. [caption id="attachment_191705" align="aligncenter" width="290"]Гаджето на Денис Теофиков спретнала жесток цирк на погребението му (Алекса обвинила родителите му, че не тъгуват, не спира да се пуска без дрехи - Всичко за резила) - Снимка 2 Снимки: Инстаграм[/caption] Дори нападна родителите му, че не тъгуват. Отправи много сериозна критика, а явно всичко е било с цел - да бъде център на вниманието и да привлече погледите на папараците на място. Отвратени сме от държанието ѝ след смъртта на Дени", коментират приятели на талантливия Денис Теофиков, който падна от балкона на жилищна сграда в края на октомври миналата година. Сега тя продължава да кокетничи пред камерата и да пуска секси фотоси и клипчета, демонстриращи надутите ѝ устни, възмущават се още феновете.