март 19, 2024

Виолета Сиракова вдигна сватбата на годината (Вижте как се омъжи като принцеса + кои бяха поканени на купона)

https://kliuki.net/kliuki/violeta-sirakova-vdigna-svatbata-na-godinata-vizhte-kak-se-omazhi-kato-princesa-koi-byaha-pokaneni-na-kupona/158137 Kliuki.net
Виолета Сиракова вдигна сватбата на годината (Вижте как се омъжи като принцеса + кои бяха поканени на купона)

Виолета Сиракова се омъжи като принцеса, събра топ звезди на купона

Виолета Сиракова вдигна сватбата на годината. Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева каза "да" на любимия си Георги Коруджиев. Двойката се венча пред погледите на някои от най-известните личности в България. А списъкът с поканените беше по-изискан и от този за прием при английската кралица. Само най-близките им приятели получиха покани за тържеството. На събитието се събра наистина светския елит на България и то в пълния му блясък. Освен Илиана Раева и Наско Сираков, които изглеждаха като крал и кралица на церемонията, в ролята на кума на булката влезе сестра й Славея. Топ манекенката много скоро също ще мине под венчило и вече показа приятеля си. Щастливата двойка планира сватба, но поне засега пазят датата в тайна. Славея блестеше в изумрудена зелена рокля до младоженците, а майка й бе избрала изключително красива виолетова рокля. Нямаше съмнение, че Раева е кралицата на вечерта, макар дъщеря й Виолета да не й отстъпваше по блясък с дантеления си тоалет и приказна сватбена корона. Шаферка на младоженците бе дъщеря им Илиана, която също носеше зелена рокля, но в тюркоазни тонове. Сред гостите бяха, както любимите баби и дядовци на младоженците, така и някои от най-близките им приятели. Христо Стоичков толкова се разчувства, че дори пя за младоженците, а сред най-усмихнатите сватбари бяха Алекс Сърчаджиева и Драго Драганов. Водещата на "Игри на волята" изглеждаше забележително във флоралната си рокля. И с радост отбелязваме, че я виждаме по-усмихната след личната трагедия, която преживя в началото на годината. Сред гостите бяха още Христо Стоичков, Тончо Токмакчиев, 100 кила, Петко Димитров, Яна Димитрова и други.

Сватбата на годината

[caption id="attachment_155561" align="aligncenter" width="300"]Горчиво! Виолета Сиракова вдигна сватбата на годината сн. Инстаграм Горчиво! Виолета Сиракова вдигна сватбата на годината сн. Инстаграм[/caption] Церемонията се състоя в резиденция "Бояна", а младоженците си размениха клетви в последния ден на август. Щастливата двойка се венча в навечерието на 35-тата годишнина от брака на Илиана Раева и Наско Сираков. Пожелаваме им много любов и щастие, и дълъг и щастлив семеен живот.

 
View this post on Instagram
 

Wedding Day✨@alex_sarchadzhieva @morrigan_bulgaria @blugirlfolies #maxi #dress

A post shared by Morrigan (@morrigan_bulgaria) on

 
View this post on Instagram
 

A post shared by [email protected] (@petko.dimitrov.new) on

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Daniel Nedelchev (@daniel666n) on

 
View this post on Instagram
 

Явор & Явор! Общо около 190 Кила! ????

A post shared by dj Yavor M (@yavor_milkov) on

 
View this post on Instagram
 

Най големите..

A post shared by Toncho Tokmakchiev (@tonchotokmakchiev_) on

 
View this post on Instagram
 

#justlove ❣️ #the #most #wonderful #wedding #day

A post shared by ??Mrs Bulgaria2018 Earth? (@roxannealexzander) on