април 19, 2024

Виолета Марковска „сваля самолета“ на мъжа си от раз! Актрисата прилича на лелка, а е само на 35

https://kliuki.net/kliuki/violeta-markovska-svalya-samoleta-na-mazha-si-ot-raz-aktrisata-prilicha-na-lelka-a-e-samo-na-35/166977 Kliuki.net
Виолета Марковска „сваля самолета“ на мъжа си от раз! Актрисата прилича на лелка, а е само на 35

Вили изглежда с поне 10 години отгоре, което се отразява негативно на живота й!

Актрисата Виолета Марковска напоследък изглежда толкова зле, че вече не остана неин колега, който да се съгласи на любовни сцени с нея. По-лошото за нея обаче е, че с тази визия няма как да възбуди съпруга си.

Слуховете вещаят, че двамата си лягат все по-рядко заедно. Ивайло не бил заинтересован от нея в сексуален аспект и как да го вини някой, когато жена му плаши без грим, а все още не е никак стара.

Актрисата, която познаваме от сериалите „Шивачки“ и „Столичани в повече“, е само на 35 г., но очевидно двете десетилетия на непрестанно гримиране са изтощили лицето й и са я състарили жестоко.

Някои, които я познават от дълго време, пък твърдят, че Вили винаги е била грозновата в лице, но винаги се е показвала пред хората гримирана и така е оставила впечатлението, че е хубава.

На всичкото отгоре Марковска не е особено надарена в бюста, което прави загадка какво е видял Ивайло у нея преди 10 години. Тя е в челните места на актьорската гилдия у нас в това отношение.

Очевидно самата Вили вече се е усетила, че с тази покъртителна визия няма шанс сред младите и красиви актриси и е напът да зареже напълно тази професия. Затова следва „Психология“ в НБУ. Избрала е най-лесният университет, защото за тази специалност другаде се изисква умът ти да сече, а това не се забелязва у Виолета Марковска.