март 28, 2024

Виктор Стоянов след безобразнотото поведение на Капитонова: Допуснах огромна грешка, че не я изгоних! (Вижте как се кае)

https://kliuki.net/kliuki/viktor-stoyanov-sled-bezobraznototo-povedenie-na-kapitonova-dopusnah-ogromna-greshka-che-ne-ya-izgonih-vizhte-kak-se-kae/166207 Kliuki.net
Виктор Стоянов след безобразнотото поведение на Капитонова: Допуснах огромна грешка, че не я изгоних! (Вижте как се кае)

Ергенът Виктор Стоянов си посипа главата със сол след безобразното поведение на Виктория Капитонова и липсата на реакция от негова страна, видя Kliuki.net.

Моделът реши да се разкае задето не отдаде заслуженото на наглото рускинче след злобарските й действия спрямо Александра в шоуто. Стоянов качи емоционално видео в профила си в Инстаграм, в което казва, че е допуснал огромна грешка. [caption id="attachment_193666" align="aligncenter" width="350"]виктор стоянов ергенът Снимка: Инстаграм[/caption] "Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия", казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се. Според запознати той осъзнава, че не е трябвало да дава роза на Виктория и е трябвало да изхвърли по най-бързия начин, за да й покаже, че не толерира завистта и наглостта й. Вместо това той й даде роза като по този начин предизвика лавина негативни коментари за липсата си на мъжко поведение. Както знаете, Капитонова, която бързо се превърна в най-мразения човек в България, изля чаша с вода върху Александра след като избълва куп обиди по неин адрес.