април 25, 2024

Виктор Стоянов по-голяма кифла и от участничките в Ергенът (Вижте как го подиграват за стойките му - Видео)

https://kliuki.net/kliuki/viktor-stoyanov-po-golyama-kifla-i-ot-uchastnichkite-v-ergenat-vizhte-kak-go-podigravat-za-stoykite-mu-video/165876 Kliuki.net
Виктор Стоянов по-голяма кифла и от участничките в Ергенът (Вижте как го подиграват за стойките му - Видео)

Най-известният ерген в България засенчи момите от шоуто с комплексарско поведение, видя kliuki.net

Виктор Стоянов от Ергенът, който показва галантност и джентълменско поведение в шоуто се оказа истински комплексар в живота. В предаването мъжът, за чието сърце момите се борят и му свалят звезди се придържа към сценария и се показва като мил и възпитан човек. Но от последната публикация на Виктор в социалната мрежа стана ясно, че мускулестият мачо не се различава по нищо от другите мъже. Той публикува видео от фитнеса като се похвали сам: „Изглеждам страхотно днес!”, написа към кадъра прехваленият хубавец.
Но вместо феновете да го засипят с комплименти Стоянов получи масов хейт. Възмутени последователи на ергена му пишат, че е хубав млад мъж, но защо е нужно да го оценяват в шоуто. Толкова ли няма нормални жени, които да го харесват, че се излага? Друг фен на Виктор Стоянов му се подиграва, че циганката, която го хвалеше е умряла и е започнал сам да се фука като допълва: „Симпатяга си, но мускулите не са най-важното!” А друг добвя: „Много си нахъсан...тичаш в парка...тичаш около блока... тичаш в хола...тичай момче...че друго май не можеш... , „Истински Нарцис”,коментира още един. Едва ли ергенът е очаквал такава реакция от феновете си, които са на мнение, че е по-голяма кифла от останалите участнички, които не крият злобата си една към друга.