април 16, 2024

Виктор и Алекс се разделиха! А били ли са някога заедно? (Подробности)

https://kliuki.net/reality/viktor-i-aleks-se-razdeliha-a-bili-li-sa-nyakoga-zaedno-podrobnosti/166294 Kliuki.net
Виктор и Алекс се разделиха! А били ли са някога заедно? (Подробности)

Виктор Стоянов и Алекс Гърдева са се разделили окончателно и вече дори не се следват в социалните мрежи. Въпреки че съвсем наскоро двамата бяха забелязани да купонясват по заведенията и да ходят по кафета, от близо седмица насам папарашките снимки на двойката секнаха. А разприятеляването им в социалните мрежи е повече от красноречиво.

Всъщност двамата започнаха да бъдат забелязвани по срещи още ден след финала на „Ергенът“. Уж случайно папараци ги засякоха заедно на заведение, макар преди това нито веднъж да не са се показвали в публичното пространство. Виктор и Алекс обаче така и не потвърдиха категорично имат ли интимна връзка.

Това породи сериозните съмнения дали аферата им всъщност не е пиар, специално спретнат за шоуто. След обявяването на Виктория Капитонова за победител зрители се разбунтуваха срещу предаването и рейтингът за следващия сезон остана под въпрос. Именно папарашките снимки и намеци, че Виктор и Алекс са двойка, успяха да върнат феновете на „Ергенът“. Сега, когато еуфорията около шоуто отшумя обаче, двамата вече не са засичани заедно.

Всичко това оставя у фенове горчивия привкус за измама и евтин пиар, за който Виктор и Алекс са получили солиден хонорар. А зрителят за пореден път остана излъган…