март 29, 2024

Виктория Капитонова нанесе поразяващ удар на Виктор Стоянов извън предаването

https://kliuki.net/liubopitno/viktoriya-kapitonova-nanese-porazyavasht-udar-na-viktor-stoyanov-izvan-predavaneto/166324 Kliuki.net
Виктория Капитонова нанесе поразяващ удар на Виктор Стоянов извън предаването

Споделя, че всичко било игра и целта й била…

Рускинята Виктория Капитонова, която излезе като победител от скандалното шоу на bTV „Ергенът“, разказа играта на Виктор Стоянов.

Тя заяви категорично, че никога не си е и помисляла даже, че може да бъде с него в реалния живот.

Виктория Капитонова призна, че още по време на шоуто е видяла неща във Виктор, които никак не й допаднали.

Виктория Капитонова нанесе поразяващ удар на Виктор Стоянов извън предаването

Не крие, че всички скандали, заливанията с алкохол и скубанията на коси за нея са били само игра и нищо друго.

Всички станаха свидетели как Виктор Стоянов сподели, че би искал да задълбочи отношенията си с нея извън риалитито. Това обаче така и не се случило. Изглежда двамата дори не са се срещнали в реалния живот.

Рускинята твърди, че след като приключили снимките всички благодарили за хубавото време, прекарано там и никой не повдигнал този въпрос.

Не крие и това, че с поведението си през цялото време имала за цел да не я изгонят от шоуто още в самото начало, нищо повече.

Завладяването на сърцето на Виктор пък изобщо не й било на дневен ред. Искала само да придобие популярност и да победи заради самата победа.

Твърди, че не е взела и стотинка от шоуто и допълва, че единственият, който е получил хонорар, освен водещият Наум Шопов, е Виктор Стоянов.

Всички останали са били там само за слава. Намеква, че по време на снимките изпитала привличане към Ергенът, но бърза да подчертае, че когато си в двумесечна изолация…

Мълвата носи, че Виктория Капитонова е гадже на Дидо Културиста – богат, но стиснат човек. Държи й постоянно сметка какво купува и за какво харчи парите. Освен това я държи под ключ, тъй като се страхува, че ако я изпусне, никога повече не би се върнала при него.

Източник: Уикенд