април 20, 2024

Вижте първата реакция на жената на Кирил Петков след фотоса, на който сякаш държи Лена за ръка

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-parvata-reakciya-na-zhenata-na-kiril-petkov-sled-fotosa-na-koyto-syakash-darzhi-lena-za-raka/166654 Kliuki.net
Вижте първата реакция на жената на Кирил Петков след фотоса, на който сякаш държи Лена за ръка

Жената на Кирил Петков за пореден път реши да демонстрира публично, че не вярва, че мъжът й спи с Лена Бориславова, видя Kliuki.net.

Въпреки скандалните кадри, на които екс премиерът бърка под полата на говорителката на кабинета си, след което двамата влизат в частен апартамент, Линда Макензи продължава да се държи сякаш двамата не са любовници.

Това се случи и вчера, след като по всички медии се появи снимка как Петков и Лена сякаш се държат за ръка на стълбището в МС при напускането на властта. В последствие стана ясно, че кадърът е просто зрителна измама. Което, разбира се, не обяснява твърде голямата близост между двамата и факта, че телата и ръцете им буквално почти се допират. Което не е особено подходящо за министър-председател и говорителката му.

Но това е друга тема. И очевидно Линда избира да вярва, че мъжът й е примерен съпруг и не й кръшка. Тя показа това по доста необичаен начин. Канадката избра да сподели публикация на съперницата си.

В която Лена категорично заявява, че не е държала премиера за ръка. И никога не би го направила. Дали само за пред хората, или в действиетелност, но поне жената на Петков й вярва.