април 16, 2024

Василена от Женени от пръв поглед втрещи с превземки: Аз съм принцеса, имам хиалурон и силикон! (Вижте кифленското й поведение)

https://kliuki.net/kliuki/vasilena-ot-zheneni-ot-prav-pogled-vtreshti-s-prevzemki-az-sam-princesa-imam-hialuron-i-silikon-vizhte-kiflenskoto-y-povedenie/156881 Kliuki.net
Василена от Женени от пръв поглед втрещи с превземки: Аз съм принцеса, имам хиалурон и силикон! (Вижте кифленското й поведение)

Василена от Женени от пръв поглед стана за смях с кифленското си, надуто поведение

Василена от Женени от пръв поглед втрещи зрителите на Нова телевизия. Блондинката, която се фука, че има Фейсбук страница за дрехи, изуми феновете с надуто, превзето поведение. За което няма грам покритие. Участничката в шоуто прояви капризите от момента, в който видя Никифор - избраният да й бъде мъж. "Някакъв льольо с корем", взе да се тръшка много специалната дама. И това беше само началото. "Мислех го, че е изпълнителен директор, някой бизнесмен или поне зъболекар. Затова няма време да тренира. А той се оказа нищо", не спря да сипе жлъч Василена по Никифор, който всъщност е мениджър логистика на летището. Най-големият удар за превзетата блондинка се оказа фактът, че мъжът й няма собствена кола, а кара служебна такава, само с две места. [caption id="attachment_149530" align="aligncenter" width="432"]Василена от Женени от пръв поглед Снимка: Нова ТВ[/caption] "Значи караш баничарка? Аз там няма да се возя! Аз държа на скъпи коли, моята е скъпа и ще си я карам, но няма да те возя", иззлобя принцеската. Върхът на всичко се оказа изявлението й, че на него му се е паднала принцеса, а той е никаквец. "Аз съм принцеса, инвестирала съм в хиалурон, силикон.". разкрещя се Василена. Естествено поведението й не се размина без куп критики и подигравки от изумените от мерканитлното й, повърхностно поведение зрители. Дори й майка й се разплака накрая, от срам, че е отгледала подобно създание.