март 28, 2024

Валерко празнува ЧРД с Божинов и Биляна Дол (Алисия го заряза навръх празника)

https://kliuki.net/kliuki/valerko-praznuva-chrd-s-bozhinov-i-bilyana-dol-alisiya-go-zaryaza-navrah-praznika/152815 Kliuki.net
Валерко празнува ЧРД с Божинов и Биляна Дол (Алисия го заряза навръх празника)

Валерко посрещна 12-я си рожден ден далеч от майка си.

Днес Синът на Алисия и Валери Божинов става на 12. Валерко отбеляза празника си още в първите часове на деня благодарение на баща си и любимата му Биляна Дол. Божигол сподели в социалните мрежи видео, на което се вижда как със сръбкинята будят сина му посред нощ с торта, фойерверк и песен. Малкият е сънен и сякаш не се радва много на насочената към него камера. Но Божинов се чувства длъжен да се покаже като прекрасен баща. А до него Биляна нежно припява "Happy birthday" на наследника му. Валерко е на гости на татко си в Лозана от няколко дни. Причината за изненадващото му посещение в Швейцария е закъснялата ваканция на майка му Алисия. След като цяло лято обикаляше по дискотеките и не намери време за почивка, певицата най-сетне си организира малко бягство в рая със своя любим Бирмата. А, планирано или не, то съвпадна и с рождения ден на сина й. За да не бъде сам на празника си, мама го командирова при татко и Биляна. За изненада на всички, сръбкинята не просто не се противи да гледа сина на Божинов от бившата му, а дори изгаря от желание да го прави. Явно майчинският инстинкт в нея е проговорил и тя тренира с Валерко за времето, когато ще има свое дете. А, съдейки по силната им любов с Валери, този момент май не е далеч в бъдещето!

Най-интересното в случая е, че Алисия също няма против

любимата на футболиста да се прави на майка на сина й. Двете красавици не веднъж са демонстрирали топли отношения и помежду им няма и следа от някаква вражда. Това е добре дошло както за Валери-старши, така и за младши, който е обгрижван от всички страни, пише hotarena.net. [caption id="attachment_129147" align="alignnone" width="300"]Биляна Дол тренира за майка с Валерко Биляна Дол тренира за майка с Валерко[/caption] Дали Валерко сам е пожелал да бъде с баща си на рождения си ден или е бил принуден от обстоятелствата и ваканцията на майка си, няма особено значение. Важното е, че хлапето изглежда щастливо и видимо всичко го обичат, дори и Биляна!  

@vb1216 @biljanadoll ???

Публикация, споделена от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на