април 17, 2024

Валери Божинов с тежко детство: Късах нервите на нашите и ядях здрав пердах!

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-s-tezhko-detstvo-kasah-nervite-na-nashite-i-yadyah-zdrav-perdah/151892 Kliuki.net
Валери Божинов с тежко детство: Късах нервите на нашите и ядях здрав пердах!

Доведеният баща на Валери Божинов разкри неподозирани подробности от детството му.

Малцина знаят, че Валери Божинов е отгледан от своя доведен баща Сашо Ангелов. Той също е футболист. Жени се за майка му Пепа, когато той е само на три години. И тогава започва кошмарът и за двамата. Ангелов за първи път проговори за детството на Божигол, което се оказва не по-малко любопитно от любовния му живот в последните години. Сашо обяснява, че Валери Божинов е имал и мачове за Етър, но първият му официален тим е "Марица". Със сигурност фактът, че доведеният му баща е професионален футболист, е изиграл важно значение за избора, който настоящият играч на "Мейджоу Хака" прави. Но не всичко върви по мед и масло, въпреки че двамата мъже имат обща страст.

Ангелов не крие, че доведеният му син е бил доста палаво дете

и са имали много ядове с него. Не става въпрос за фатални бели, но пък малките за него били ежедневие. Затова и Сашо не крие, че не веднъж е възпитавал малкия Валери Божинов с шамари, които напълно си е бил заслужил. Освен че бил много непослушен и пакостлив, футболистът никак не обичал да ходи на училище. С няколко свои съученици се записали в тима на "Марица" и прекарвали повече време на терена, отколкото в класната стая. А родителите на хлапето редовно били привиквани в училище. Валери Божинов си мислел, че може да си прави каквото иска, а след това мама и тате ще отидат и ще му оправят бакиите в школото, пише blitz.bg. [caption id="attachment_124216" align="alignnone" width="300"]Валери Божинов с доведения му баща, който го е отгледал Валери Божинов с доведения му баща, който го е отгледал[/caption] След години семейството се мести в София и футболистът се записва в тима на "Надежда". Баща му пък е играч на "Локо (София)". Така постепенно Валери Божинов започва да сменя тим след тим и турнир след турнир доказва и усъвършенства таланта си, който сега му носи по над милион евро годишно.