април 20, 2024

Валери Божинов стана за смях във Фейсбук, по-зле е от Николета (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-stana-za-smyah-vav-feysbuk-po-zle-e-ot-nikoleta-snimka/146610 Kliuki.net
Валери Божинов стана за смях във Фейсбук, по-зле е от Николета (Снимка)

Валери Божинов все по-уверено се превръща в  кифла

Валери Божинов отново привлече вниманието във Фейсбук, но този път стана обект на тотален смях. На фотоса, с това бледо лице, сякаш с тонове пудра, той предизвика не само изненадата, а и присмеха на форумци, които коментират, че явно от Николета Лозанова е взел кифленските маниери. В потвърждение на мъдростта, че с какъвто се събереш, такъв ставаш. Но струва ни се, че в случая доста е прекалил и е по зле и от нея.

[caption id="attachment_92373" align="aligncenter" width="300"]Валери Божинов стана за смях Валери Божинов стана за смях[/caption]

Даже и Мерилин Монро, от портрета на стената, сякаш му се надсмива, а Анджелина Джоли и другите холивудски актриси с техните грим гафове, трева да пасат. Нашето момче ги надминава. Може би иска да прилича на някой от екшън героите на Холивуд или по-скоро на някой демон, призрак или на полтъргайст, а защо пък не и на НЛО. Сега доста се шуми по тези неща.

Явно и Валери е решил да се пошуми и по собствената му персона, и затова се стреми да изненадва с кифленските си изцепки, които според форумци, са присъщи на някоя недорасла кандидат моделка, готова на всичко заради минутка слава.

Образът му наистина буди недоумение, освен присмех, за който писахме по-горе. Тоновете пудра ли са виновни за бледоликия му вид или много калпавия фотошоп. Или и двете заедно. Ясно се вижда разликата в тена на лицето и врата. Бледите стени като фон, допълват цялата картинка на нещо болезнено неестествено, сякаш се е подлагал на процедури за подмладяване.

И прическата заслужава внимание. „Петльовото гребенче” и брадичката подчертават напудрената физиономия, изглеждаща съвсем безизразна на фотото, видяха от hotarena.net.

А може би Божинката е пребледнял, защото страда по изгубената любов, по някоя пропусната бройка, а може би го терзаят и вечно съпътстващите го неуспехи във футбола.