април 19, 2024

Валери Божинов свалял Мис Джуки зад гърба на Николета!

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-svalyal-mis-dzhuki-zad-garba-na-nikoleta/146588 Kliuki.net
Валери Божинов свалял Мис Джуки зад гърба на Николета!

Валери Божинов пращал неприлични съобщения на Мис ДжукиВалери Божинов се опитал да вкара и Мис Джуки в леглото си

[caption id="attachment_92271" align="alignright" width="300"]Валери Божинов свалял Мис Джуки Валери Божинов свалял Мис Джуки[/caption]

Валери Божинов е свалял Мис Джуки зад гърба на Николета Лозанова! Оказа се, че футболистът изобщо не си е губил времето по времето на брака си с плеймейтката и доста често й е кръшкал. Или поне се е опитвал. Последното разкритие е за опита му да вкара в леглото си Габриела Радославова, по-известна с прозвището си Мис Джуки.

По-рано днес се появи информация, че нападателят дори е сполучил в опитите си и е преспал с блондинката. Самата тя обаче категорично отрече да е имала афера с Божинката. И то не поради липса на интерес от негова страна. Напротив. Самата Габриела потвърди, че Валери я свалял много упорито още по времето, когато двамата с Николета уж се радваха на стабилен брак и всичко помежду им беше наред. Поне на пръв поглед. Националът изобщо не се трогвал от семейния си статут и буквално заливал Габриела с смс-и и съобщения, някои от които откровено мръснишки, разказва самата силиконка.

Тя твърди, че много от познатите на Божинов са го виждали да й пише и могат да потвърдят думите й, научиха от hotarena.net. Футболистът упорито се мъчел да склони Габриела да се срещне с него, но тя отрязала мераците му, тъй като не искала да има нищо общо с футболисти на Левски. А по онова време нападателят играеше именно за синия тим.

Самият Валери Божинов също категорично отрекъл пред приятелите си да е спал с Радославова. По въпроса с мръснишките смс-и обаче нападателят си мълчи.

Най-вероятно защото е разбрал, че тя все още пази съобщенията му и като нищо може да го изобличи в лъжа.