април 20, 2024

Валери Божинов си повярва: Няма кой да ме смени до Алисия и Николета (Вижте защо)

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-si-povyarva-nyama-koy-da-me-smeni-do-alisiya-i-nikoleta-vizhte-zashto/151335 Kliuki.net
Валери Божинов си повярва: Няма кой да ме смени до Алисия и Николета (Вижте защо)

Валери Божинов съвсем се главозамая след поредния си трансфер.

От няколко дни Валери Божинов се подвизава в китайския град Хон Конг, където ще играе за местен отбор. Само за няколко месеца той ще прибере повече от милион в евро, а междувременно ще гради съвместен живот с Биляна Дол далеч от България и Сърбия. Въпреки че е с новата си любима на новото място, футболистът не се чувства напълно щастлив. В първото си интервю след заминаването Валери Божинов споделя, че раздялата с децата му се оказва по-трудна, отколкото е предполагал. И докато бе в Сърбия, той виждаше Никол и Валерко по един път в месеца, но сега вероятно няма да се връща в България до края на сезона и ще трябва да се задоволи в видеоразговори. Футболистът обаче е категоричен, че именно децата му са основната причина да направи трансфера с китайския клуб, защото той значи по-добро заплащане. „Ако баща ви е добре и вие ще сте добре", е казал вместо "довиждане" Валери Божинов на хлапетата. Той споделя, че иска да им осигури бъдеще без лишения и за тази цел трябва да се потруди.

Явно за него материалното е на първо място,

въпреки че осъзнава липсата си до тях. Той не живее с майката на нито едно от децата си и това неминуемо оказва влияние на отношенията им. Но футболистът е категоричен, че никой не може да заеме неговото място нито до Николета, нито до Алисия. Никой друг мъж не може да бъде баща на Валерко и Никол, пише sportal.bg. Валери Божинов разкрива, че си е поговорил с хлапетата преди да замине. Синът му по-лесно го е разбрал, защото самият той се интересува от футбол и иска един ден да бъде като баща си. Той знае, че майките им се грижат за тях, но неговата липса няма как да я запълнят. Но пък знае и че не може само да се хвалиш, че си баща, а трябва и да правиш всичко за тях. На Валери Божинов не му липсва самочувствие Футболистът споделя, че ще направи всичко възможно пред лятото да се върне и да ги види. Ако не, ги чака на гости в Китай след някой и друг месец. Сега Валери Божинов със сигурност ще цака още по-солидна издръжка на Алисия и Николета, за да се опита да компенсира липсата си.