март 28, 2024

Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/valeri-bozhinov-izbi-ribata-s-intervyu-na-srabsko-angliyski-video/147026 Kliuki.net
Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски (Видео)

Валери Божинов определено успя да надмине Христо Стоичков и култовото му "Съмтаймс люн"Валери Божинов се изложи брутално с първото си интервю като играч на сръбския "Партизан"

Валери Божинов стана за смях с брутално интервю. Футболистът говори пред сръбска медия за пръв път, след като стана ясно, че вече е играч на сръбския "Партизан". Резултатът обаче е просто трагикомичен. [caption id="attachment_95310" align="alignleft" width="300"]Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски Валери Божинов изби рибата с интервю на сръбско-английски[/caption] Бъдещият бивш съпруг на Николета Лозанова се опитва да говори на сръбски, тъй като явно е убеден, че го знае добре. Това, което се получава обаче, е някаква безумна смесица между сръбския език и родния български. Футболистът се мъчи да говори на сръбски но единственото, което прави, е да слага някакви сръбски окончания на български думи. И просто да променя ударението на българските думи, за да звучат по-сръбски. В един момент нашенецът се усети, че няма да успее да изкара интервюто докрай на сръбски и взе да приказва и на английски. Който се оказа по-зле и от сръбския му и достойно може да конкурира Христо Стоичков и неговото прочуто интервю докато беше треньор на американския Мамелъди Съндаунс. Може да се каже, че Божинката забърка същински "вертолейшън" от английски, сръбски и български, смеят се онлайн потребителите, изгледали интервюто му. "Мои другари футболяри са топ", реди уверено Валери пред шашардисаната репортерка. И продължава: "Знаеш, всеки пут joking with the player". Какво иска да каже, само той си знае. "Изключителните" му познания по сръбски пък предизвикаха оживени подигравки сред форумци, които изтъкват, че очевидно футболистът е учил езика докато е слушал сръбските хитове по чалготеките, откъдето практически не излизаше, поне до скоро. На цялото му интервю можете да се насладите във видеото.

Божинов: Сваки пут joking with the player, знаеш, very happy this two guys… (КУЛТОВО ВИДЕО) :DPlease like - http://on.fb.me/1SFYnlk Posted by Смешни снимки от български Чатове/Разговори/SMSи on Tuesday, June 23, 2015