март 29, 2024

Брутален скандал! Глория към Мегз: Това, което правиш, е ужасно! Дизайнерката: Искам и аз гадже-мафиот! (Вижте целия цирк)

https://kliuki.net/kliuki/brutalen-skandal-gloriya-kam-megz-tova-koeto-pravish-e-uzhasno-dizaynerkata-iskam-i-az-gadzhe-mafiot-vizhte-celiya-cirk/161422 Kliuki.net
Брутален скандал! Глория към Мегз: Това, което правиш, е ужасно! Дизайнерката: Искам и аз гадже-мафиот! (Вижте целия цирк)

Глория и Мегз се хванаха за косите

Глория си навлече гнева на потребители в мрежата заради Мегз. Повод за скандала стана коментар на изпълнителката за поредния епизод на предаването „Маската“. В него дизайнерката показва грозната истина за извращенията, които тийндейджърите правят под въздействието на наркотични вещества. Дизайнерката прави съпоставка между истинския разказа на бивша наркоманка и съветите на последователи на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година. Мегз не изневерява на стила си и залага на провокативна визуализация, имитирайки наркозависима, паднала до тоалетната чиния. Над 7 хиляди лайка получи въпросният пост. Глория също коментира: “Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”. [caption id="attachment_171671" align="aligncenter" width="300"]Глория и Мегз Снимка: Инстаграм[/caption] Амбициозното миньонче веднага отговори: “ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста пумия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига”, пише Мегз. Очевидно правописът на дизайнерката е запазен в автентичния си вид. Той показва, че Каканашева не е усвоила едно от най-важните умения за второкласник-писането на кратка и доста употребявана дума като „помия”, която бившата брадърка поради неграмотност изписва с „у”. Глория отвърна: “ Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”. Дизайнерката също отговори: “ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”. Последваха десетки коментари с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение. Малко по-късно певицата изтри коментара си, пише hotnews.bg.