март 29, 2024

Брус Уилис и Деми Мур вдигат сватба, дъщеря им се сгоди (Талула се фука с жълт диамант – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/brus-uilis-i-demi-mur-vdigat-svatba-dashterya-im-se-sgodi-talula-se-fuka-s-zhalt-diamant-snimki/163302 Kliuki.net
Брус Уилис и Деми Мур вдигат сватба, дъщеря им се сгоди (Талула се фука с жълт диамант – Снимки)

Брус Уилис и Деми Мур най-сетне ще омъжат дъщеря си Талула

Тандемът Брус Уилис и Деми Мур трябва да стяга сватба. 27-годишната щерка на двама от най-обичаните холивудски актьори прие предложението за брак на приятеля си. По всичко личи, че Талула се намира в нов етап от живота си. Режисьорът Дилън Бъс е нейният избраник. Засега не е известно откога точно влюбените са заедно. Връзката им стана публична едва през февруари миналата година. Независимо от неяснотите за широката аудитория явно най-сетне е настъпил моментът да се венчаят. [caption id="attachment_180626" align="aligncenter" width="300"]Предложението за брак се състоя пред къщата на Талула Предложението за брак се състоя пред къщата на Талула
Снимка: инстаграм[/caption] Романтичното предложение бе направено пред къщата на Талула Уилис. Двамата явно добре са се подготвили, защото мрежата стана свидетел на кадри от паметното събития. Самата дъщеря на Брус Уилис и бившата му побърза да се похвали с годежен пръстен с диамант. Годеникът ѝ бе избрал жълт цвят за камъка и също не пропусна да обяви щастието си. "Най-накрая мога да те нарека моя годеница. Ще те обичам завинаги Буски Лу. Ти си най-добрият ми приятел", написа младежът, след като новината бе съобщена.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by tallulah (@buuski)

"Ръцете ми още треперят, аз съм сгодена", подчертава Талула към краткото видео с пръстена, цитирана от tialoto.bg. Както изглежда, родителите ѝ ще имат още един повод да изживеят незабравими моменти заедно. Деми Мур и Брус Уилис приключиха връзката си отдавна. Отношенията между двамата вече преминаха на съвсем друго ниво и впечатляват с взаимно уважение и подкрепа при нужда. Макар да се предполага, че всичко между тях е приключило, имаше и доста противоречиви епизоди в миналото.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Жестоката карантина миналата година например събра бившето семейство заедно. Така за пореден път се появиха слухове за все още тлеещи чувства между тях. Актьорите не са коментирали публично отношенията си в последно време, но занапред ще имат чудесни поводи да се виждат. Все пак не всеки ден се венчава дъщеря им. Честито, Талула Уилис!