април 19, 2024

Бритни Спиърс ужаси с огромно, увиснало шкембе (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/britni-spiars-uzhasi-s-ogromno-uvisnalo-shkembe-snimki/146529 Kliuki.net
Бритни Спиърс ужаси с огромно, увиснало шкембе (Снимки)

Бритни Спиърс ужаси феновете с кошмарното си състояние

Бритни Спиърс изглежда потресаващо на кадрите по време на работата над видеото на последното й парче. Тя направо ужаси почитателите си с огромно, увиснало шкембе, което си виси спокойно, преди да бъде скрито от услужливия фотошоп.

[caption id="attachment_91999" align="alignright" width="300"]Бритни Спиърс ужаси с шкембе Бритни Спиърс ужаси с шкембе[/caption]

Папрашките снимки са страхотно попадение, направо уникални. Бритни Спиърс изглежда още по-гротескно и зле до дуетната си половинка, стройната Иги Азаия. Още по-трудно ни е да свържем визията й със заглавието на парчето, което изпълняват двете –„ Pretty Girls”, струва ни се, че трябва да е в единствено число. Сегашният вид на Бритни се поразминава с представата за хубаво момиче. Поне това, което виждаме на папарашките снимки.

А самата певица непрекъснато се хвали как поддържа форма, като тренира упорито, но явно тази супер форма се явява само след обработката с фотошоп.

И във видеото, след дигиталните корекции, увисналото коремче и отблъскващата набръчкана кожа ще изчезнат. Сигурно и позагладените бузки и напомнящата за себе си двойна брадичка също ще изчезнат след фотошопа.

За гротексната визия допринасят и самите тоалети. Дрешката с леопардов десен не може да скрие дори сутиена й, камо ли отпуснатото й шкембе, а развятата дълга грива не успява да прикрие смешните розови обеци. Финални щрихи на цялостното й излъчване на момиче от гетото слагат рязаните дънки и кецовете. Картинката допълва и Иги Азаия, с нейното оскъдно дънково костюмче, видяха от bgreality.bg.

На самото видео двете дами се разкарват по улиците на Ел Ей в двуместен джип, видимо доволни от възможността да се наслаждават на своботното си време. По женски, сами две „Pretty Girls”.

В крайния вариант на клипа те ще бъдат точно такива - две хубави момичета шляещи се из Ел Ей, защото компютърът прави чудеса.

Бритни Спиърс Бритни Спиърс