април 20, 2024

Бритни Спиърс вдига сватба в рокля на Донатела Версаче (Певицата е в трескава подготовка за венчавката)

https://kliuki.net/kliuki/britni-spiars-vdiga-svatba-v-roklya-na-donatela-versache-pevicata-e-v-treskava-podgotovka-za-venchavkata/164989 Kliuki.net
Бритни Спиърс вдига сватба в рокля на Донатела Версаче (Певицата е в трескава подготовка за венчавката)

Бритни Спиърс кипи в трескава подготовка за поредната си сватба

Светъл период настъпи в живота на Бритни Спиърс. След като съдът отсвири баща ѝ от попечителството, щастливите моменти за звездата не спират. Тя е на гребена на вълната, защото най-сетне ще може да се омъжи за любимия си. Именно Сам Асгари бе до нея в най-черните периоди от живота ѝ, когато буквално не можеше сама да решава кое е най-доброто в собствения ѝ живот. Към днешна дата русокоската вече избира сватбената си рокля. [caption id="attachment_188615" align="aligncenter" width="300"]Бритни Спиърс "тренира" с бледорозова бална рокля Бритни Спиърс "тренира" с бледорозова бална рокля
Снимка: Инстаграм[/caption] Макар че ще бъде булка за пореден път, Бритни ще си позволи най-доброто. Блондинката е избрала гуруто в модната индустрия – Донатела Версаче. Провокативната дама има тежка задача – да облече повече от прекрасно една от най-обичаните изпълнителки на века. Двете се познават от доста време и както изглежда, поддържат приятелски отношения. Засега Спиърс не издава повече подробности за роклята, но е съвсем естествено да предположим, че ще бъде уникат.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Ти ще имаш сватбата на твоите мечти", "Бритни и Донатела са супердуо", "Ще бъдеш най-красивата булка на света", пишат последователите ѝ, цитирани от tialoto.bg. Самата Донатела Версаче много държи на любимката им и неколкократно я е подкрепяла в трудни моменти. "Никога няма да забравя, когато дойде и остана с мен, Бритни, ти беше и винаги ще бъдеш вълшебна!!!", сподели преди време дизайнерката.

В крак с подготовката за сватбата певицата се пусна в социалните мрежи и с нестандартна бална рокля в бледорозово. "Не... това не е моята сватбена рокля!", обясни тя на почитателите си. От кадрите и краткото видео може да се заключи, че приготовленията за венчавката текат с пълна сила. Доколко Бритни е готова за пореден брак, засега не е известно. Родителите ѝ до момента успяваха да запазят мълчание по темата.  

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)