април 19, 2024

Бременната Поли Генова юрка мъжа си да ѝ прислужва (Вижте как го командори в Лозенец)

https://kliuki.net/kliuki/bremennata-poli-genova-yurka-mazha-si-da-prisluzhva-vizhte-kak-go-komandori-v-lozenec/164182 Kliuki.net
Бременната Поли Генова юрка мъжа си да ѝ прислужва (Вижте как го командори в Лозенец)

Бременната Поли Генова е във вихъра на хормоните... и на командите си

Поли Генова е в трепетно очакване на второто си бебе. Както традицията повелява, на бременните им е позволено... всичко. Според запознати бъдещата майка не спира да юрка мъжа си. Благоверният ѝ не спирал да угажда на всичките ѝ прищевки, каквото и да му коства това. Любопитни граждани сгащиха семейството в Лозенец. Влюбените се били настанили в популярно заведение в още по-популярния за знаменитостите курорт. [caption id="attachment_184854" align="aligncenter" width="300"]Поли Генова командори годеника си Поли Генова командори годеника си
Снимка: фейсбук[/caption] И докато Поли Генова блажено отмаряла и се възползвала от благата на мястото, годеникът ѝ не спирал да хвърчи не само по двегодишното им дете, но и по капризите на майка му. Разбира се, очевидците оправдават действията на бъдещия татко. Според общоприетите представи единственото, което се изисква от бременните жени, е да бременеят спокойно. По всяка вероятност певицата се възползва умело от сегашното си състояние и си позволява да си спестява дори отговорностите спрямо първото дете.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

"Нормално е, все пак е бременна", цитира очевидците от Лозенец hotarena.net, позовавайки се на "Уикенд". Така Джоузеф е ентусиастът, на плещите на когото пада цялата отговорност върху малкия. Даниел, естествено, е в блестяща възраст – на цели две години. Както може да се очаква, момченцето сигурно успява да подлуди родителите си. Подобно тичане по дирите на младежа едва ли е по вкуса на която и да е бременна жена.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

Затова и Поли Генова успешно релаксира – за сметка на любимия си годеник. Макар двамата да се сгодиха съвсем наскоро, връзката им е в период на изчакване. Според слуховете те най-вероятно ще изчакат да се роди и второто бебе, след което ще си позволят да мислят за брак. Така или иначе пътят до гражданското е значително по-кратък, отколкото до следващата цел на Даниел.