март 28, 2024

Бременната Надя на Коцето се показа (Снимка с коремче)

https://kliuki.net/kliuki/bremennata-nadya-na-koceto-se-pokaza-snimka-s-koremche/146618 Kliuki.net
Бременната Надя на Коцето се показа (Снимка с коремче)

Надя на Коцето действително е в доста напреднала бременностНадя на Коцето е бременна с второто им дете, момченце

Бременната Надя на Коцето се показа! Съпругата на изпълнителя беше изловена от бдителни папараци дни след като стана ясно, че двамата ще си имат второ дете. Хубавото Наде беше снимано на излизане не от къде да е, а от столична клиника, в която блондинката роди и първата им рожба - дъщеричката Мариана.

[caption id="attachment_92403" align="aligncenter" width="300"]Надя на Коцето е в напреднала бременност Надя на Коцето е в напреднала бременност[/caption]

По всичко личи, че бъдещите родители са решили да се доверят на същия екип от специалисти, както и при раждането на първото им дете. Коремчето на Надя пък е повече от ясно очертано и не оставя никакви съмнения, че бъдещата майка е поне в петия месец. От суеверие обаче засега и двамата предпочитат да не обсъждат темата, тъй като се боят от завистта на недоброжелатели.

Близки до семейството разкриват, че бременността се отразява чудесно на Надя. Тя се чувствала доста добре и не се оплаква от твърде сериозни неразположения. Константин пък е на седмото небе от щастие, издават го приятелите му.

Певецът нямал търпение отново да стане татко, а новината, че този път бебето ще е момче, съвсем го зарадвала. Той дори вече е избрал име на наследника си - ще го кръсти Иван, на баща си. Малката Мариана пък е кръстена на майка му. Надето нямала абсолютно нищо против и двете деца да носят имената на родителите на съпруга й, научиха от Блясък.

Припомняме ви, че преди дни стана ясно, че Надя на Коцето е бременна с второто им дете. Изпълнителят от около половин година обясняваше, че двамата много мечтаят за втори наследник и вече правят опити. Които очевидно са били успешни.