април 20, 2024

Бременната ДесиСлава проплака: Благой може да ме зареже с детето ни! (Още признания)

https://kliuki.net/kliuki/bremennata-desislava-proplaka-blagoy-mozhe-da-me-zarezhe-s-deteto-ni-oshte-priznaniya/152124 Kliuki.net
Бременната ДесиСлава проплака: Благой може да ме зареже с детето ни! (Още признания)

ДесиСлава изплю камъчето какви са най-големите й страхове по време на бременността.

Миналата седмица ДесиСлава потвърди, че чака дете от своя любим Благой Найденов. Въпреки възрастовата им разлика от почти 20 години, двамата са решили, че са достатъчно влюбени, че да създадат поколение. Или поне така певицата си мисли, но сметките могат да й излязат криви! ДесиСлава не пожела да разкрие повече подробности около бременността си, която вече датира от пет месеца. Тя не скри, че я е страх и затова предпочита да си мълчи. Сподели, че много хора не й мислят доброто и се притеснява това да не помрачи щастието й. Все пак, вече е близо до 40-те, а това крие известни рискове за износването на бебето. Освен това, родителите на Малката Кобра никак не одобряват връзката му с двойно по-възрастната поп-фолк певица. А щом са разбрали, че ще стават баба и дядо, вероятно са пред нервна криза. ДесиСлава сподели с недомлъвки, че се притеснява най-вече от това да не стане самотна майка.

Тя коментира многобройните слухове, че с Благой са се разделили.

Поясни, че сега се чувстват много влюбени и щастливи, но нищо не се знае за в бъдеще. "В крайна сметка хората се срещат и разделят. Ние се обичаме сега! Не знам дали утре ще бъде така, в живота няма гаранция за нищо. И преди съм се справяла сама, силна жена съм! Докато съм обичана и се чувствам щастлива, не искам да мисля какво може да ми се случи“, споделя ДесиСлава. Певицата видимо е обзета от страхове, че може да бъде зарязана и отново да гледа детето си сама. Тя отгледа сина си Майки почти сама и се раздели и с неговия баща, и с настоящия любим на Галена. Затова знае, че, ако се наложи, ще се справи сама с всички ангажименти. Но, разбира се, не иска това да й се случва, колкото и да е вероятно в нейната ситуация. [caption id="attachment_125468" align="alignnone" width="300"]ДесиСлава умира от страх да не бъде зарязана ДесиСлава умира от страх да не бъде зарязана[/caption] ДесиСлава признава, че още в началото на връзката си с Благой Найденов тя е искала да му роди дете. Но, заради неговата възраст, не е искала още от началото да го притиска, за да не избяга той от нея. Затова дълго време бяха просто любовници, докато не стигнат до момента, в който и двамата желаят да станат родители.