март 29, 2024

Братът на Меган Маркъл: Тя заяви, че не ме познава! (Маркъл-младши категоричен, че парите и славата са променили актрисата)

https://kliuki.net/kliuki/bratat-na-megan-markal-tya-zayavi-che-ne-me-poznava-markal-mladshi-kategorichen-che-parite-i-slavata-sa-promenili-aktrisata/164890 Kliuki.net
Братът на Меган Маркъл: Тя заяви, че не ме познава! (Маркъл-младши категоричен, че парите и славата са променили актрисата)

Братът на Меган Маркъл с нови разкрития за сестра му

Бащата на Меган Маркъл не е фен на съпруга ѝ принц Хари. Това твърди доведеният брат на херцогинята на Съсекс Томас Маркъл младши. „Баща ми не го одобрява. Според татко принц Хари не би могъл да защити дори онези пилета, които отглеждат в задния си двор, ако се наложи“, каза братът на Меган, който участва в риалити шоуто Big Brother VIP в Австралия. [caption id="attachment_188189" align="aligncenter" width="350"]братът на меган маркъл Колаж: Клюки.нет[/caption] Маркъл младши също споделя, че разривът в отношенията със сестра му започнал, след като той изпратил писмо до двореца с молба да му помогнат да се справи с папараците, които нахлули в личното му пространство. „И отговорът, който получих беше, че съм от „далечни родини, а аз не познавам тези хора“. Това дойде от Меган“, съобщи братът пред шокираните си съквартиранти в предаването. Според него Меган трябва просто „да си върши работата като кралска особа и да спре да прави толкова голяма драма от това“. Попитан за „психичните проблеми“, за които Меган говори в интервюто си с Опра Уинфри, Маркъл младши отговаря: „Не вярвам 100% на това, което тя каза“. Тези изказвания на Томас Маркъл младши бяха излъчени, след като той поднесе публично извинение на сестра си за това, че я е критикувал в медиите. Той призна, че е „направил някои ужасни грешки“, след като е бил поставен в светлината на прожекторите, когато Меган започнала да се среща с Хари. Освен това братът на Меган е категоричен, че тя се е променила много, след като е спечелила слава. „Какво се случи с нея, никой не може да го разгадае. Предполагам, че парите я промениха. Парите и славата просто ѝ се отразиха не по най-добрия начин“, каза той. Маркъл младши смята още, че Меган е „прегазила“ първия си съпруг, филмовият продуцент Тревър Енгелсон, който я е „обожавал“. Двойката се ожени през 2011 г. и според братът на Меган тя го е „зарязала“ две години по-късно, като му пратила „пръстена обратно по пощата“. „Не е ли брутално безчувствено това?“, пита Томас Маркъл младши, пише vesti.bg.