април 18, 2024

Братът на Меган Маркъл зове Хари: Отмени сватбата, тя ще те направи за смях! (Вижте как я унижи)

https://kliuki.net/kliuki/bratat-na-megan-markal-zove-hari-otmeni-svatbata-tya-shte-te-napravi-za-smyah-vizhte-kak-ya-unizhi/154626 Kliuki.net
Братът на Меган Маркъл зове Хари: Отмени сватбата, тя ще те направи за смях! (Вижте как я унижи)

Братът на Меган Маркъл призова Хари да се откаже от сватбата, докато не е късноБратът на Меган Маркъл я определи като "повърхностна и надменна жена"

Братът на Меган Маркъл призова принц Хари да се откаже от сватбата си с нея. "Докато все още има време". Томас Маркъл публикува отворено писмо, в което говори за сестра си като за "преситена, повърхностна, надменна жена". И допълва, че тя със сигурност ще направи и Хари, и семейството му за смях. Той дори нарича предстоящия брак "най-голямата грешка в историята на кралските сватби", пише в. "Дейли експрес. [caption id="attachment_138529" align="aligncenter" width="400"]Меган Маркъл и принц Хари Снимка: Ройтерс[/caption] "Объркан съм защо не виждате истинската Меган като останалия свят. Нейният опит да се вживява в ролята на принцеса като холивудска актриса под средното ниво остарява. Що за човек използва баща си, докато той банкрутира, а след това го забравя в Мексико, разорен заради преобладаващо нейни дългове" - пише в писмото Томас Маркъл младши, който е полубрат на Меган. Според него баща им е задлъжнял, за да подкрепи дъщеря си в желанието й да стане актриса, предава БТА. "Очевидно е, че малката й холивудска слава е завъртяла главата й. Да не споменаваме, че на всичко отгоре тя не кани семейството си на сватбата, а кани напълно непознати" - продължава писмото. Томас Маркъл младши уверява, че Меган остава негова сестра, каквото и да прави. Двамата не са се виждали от 2011 г., когато погребват баба си Дорис. "Мислите, че една кралска сватба може да обедини разединено семейство, но ми се струва, че за Мег сме далечни роднини". Принц Хари и Меган Маркъл още не са потвърдили списъка с 600-те гости, поканени да присъстват на церемонията в църквата "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор. 200 от тях ще получат възможност да присъстват е на вечерния прием, предават от "24 часа".