март 28, 2024

Бориса Тютюнджиева в Топ 10 на звездните годеници на 2018 година (Кои са другите?)

https://kliuki.net/kliuki/borisa-tyutyundzhieva-v-top-10-na-zvezdnite-godenici-na-2018-godina-koi-sa-drugite/156294 Kliuki.net
Бориса Тютюнджиева в Топ 10 на звездните годеници на 2018 година (Кои са другите?)

Бориса Тютюнджиева се сгоди, кои други дами получиха предложение за брак през годината

Бориса Тютюнджиева се нареди сред звездните годеници на 2018 година. Манекенката сама се похвали с голямата новина преди дни. Красавицата неочаквано обяви годежа си с мистериозен бизнесмен. Както се заговори, двойката се е сгодила по време на ваканция във Флоренция. На влюбените честито, а ние нека видим, кои други красавици получиха диамантен пръстен през 2018 година:

Виолета Сиракова

Декември определено се оказа месец на любовта за звездите. Годежен пръстен получи и Виолета Сиракова. Тя получи предложение за брак от любимия си още в Италия, но официалното сгодяване се случи в началото на декември в семейния дом в София. И то точно на годишнината на Илияна Раева и Наско Сираков. Прясно сгодената двойка вече има и дъщеря — Илияна. Но нищо чудно скоро да се похвалят поне с още една.

Наум Шопов и Теа

Заветно "Да" каза и Теа, приятелката на актьора — лекар Наум Шопов. Звездата от "Откраднат живот" предложи съвсем наскоро на приятелката си, като й поиска ръката с диамантен пръстен. Красивата дама каза "Да", а почитателите на д-р Тасев с нетърпение очакват да го видят под венчило в реалния живот. На малкия екран това определено не му се отдаде.

Джулиана Гани

Мис Силикон още в "Биг Брадър" заяви, че си чака годежния пръстен. Любимият й Илиян не посмя да й падне на коляно, след като излезе от риалити формата, но се очаква да го направи на Филипините. Двойката вече замина за топлите страни, където планира да посреща празниците. А блондинката е категорична, че ще се върне от там като обвързана жена. А може би и бременна.

Зейнеб Манджурова

[caption id="attachment_146808" align="aligncenter" width="300"]Звездните годежи на 2018 година Бориса Тютюнджиева сн. Интернет Звездните годежи на 2018 година сн. Интернет[/caption] Зейнеб определено успя да изпревари повечето родни красавици, които казаха "Да" на половинките си през годината. Още преди няколко месеца тя се сгоди на романтична вечеря. След нея се разписаха още Есмер Омерова, Ивайла Бакалова и дори Елеонора Манчева. Както се казва: Горчиво!