април 16, 2024

Бомба! Лейди Даяна приживе: Кралското семейство уби голямата ми любов! (Скандални разкрития за връзката й с Бари Манакий)

https://kliuki.net/kliuki/bomba-leydi-dayana-prizhive-kralskoto-semeystvo-ubi-golyamata-mi-lyubov-skandalni-razkritiya-za-vrazkata-y-s-bari-manakiy/161039 Kliuki.net
Бомба! Лейди Даяна приживе: Кралското семейство уби голямата ми любов! (Скандални разкрития за връзката й с Бари Манакий)

Лейди Даяна е била убедена, че кралското семейство стои зад смъртта на голямата й любов

През 1976 г., преди да се омъжи за принц Чарлз, между Даяна и неин бодигард пламва искрата на истинската любов. За жалост тя не гори дълго, а кралската фамилия успява да затрие и нея. "Когато бях на 24, наистина се влюбих в човек, който работеше като охрана. Ала го изхвърлиха и след това го убиха. Той беше най-голямата ми любов и това ме довърши. Трябва да призная, че беше един от най-тежките моменти в живота ми. Не ми е лесно да говоря за това... но бях готова да зарежа всичко и да избягам някъде с него." В този сегмент от интервютата Даяна говори за Бари Манакий, неин телохранител в продължение на година. Изневиделица той бил изпратен да работи в дипломатическа протекционна група в Лондон. 39-годишният мъж умира през 1987 г., след като мотоциклетът, на който се вози, се сблъсква с кола. Неговият приятел оцелява, но не и любовта на Даяна. [caption id="attachment_169785" align="aligncenter" width="300"]Лейди Даяна Снимка: 168 часа[/caption] Шофьорът, причинил катастрофата, е глобен едва с 85 лири за опасно шофиране. Случаят е определен като инцидент и въпреки че няма доказателства, които да сочат обратното, Даяна вярва, че тяхната афера, която впрочем не била консумирана сексуално, е в основата на "очистването" му. "Не трябваше да си играя с огъня", промълвява Даяна. През 1997 г. тя също загива в катастрофа, новият й възлюбен е заедно с нея. Точно 20 години след трагичния инцидент, който също се смята от някои за убийство, мрачните разкрития, излезли лично от устата на Даяна, всяха смут в кралското семейство. Те от своя страна не одобриха филма, отказаха да го коментират и излязоха със своя, доста по-приятна история за това колко добра майка е била принцесата на двамата си красиви синове. И наистина Даяна е била най-добрата майка за Уилям и Хари, които са съсипани след смъртта й. Родител, който през целия си живот е бил подвластен главно на емоцията: "Водя се от сърцето си, а не от разума. Правя нещата различно, защото не следвам книгата с правила.", пише "168 часа".