март 19, 2024

Бомба! Елизабет от Игри на волята се натиска с Морунов (Загаджиха ли са след края на шоуто – Видео)

https://kliuki.net/kliuki/bomba-elizabet-ot-igri-na-volyata-se-natiska-s-morunov-zagadzhiha-li-sa-sled-kraya-na-shouto-video/165113 Kliuki.net
Бомба! Елизабет от Игри на волята се натиска с Морунов (Загаджиха ли са след края на шоуто – Видео)

Видео с участниците от риалити формата шокира зрителите, които се натъкнаха на скандални факти

Елизабет от Игри на волята лъсна на скандално видео, което скоро се появи в социалната мрежа. То провокира слухове, че Джуджи , за която се заговори, че преспала с Андрей сега има нов обект на желанията си. В клипчето се вижда как група участници от шоуто са се събрали в компания да гледат излъчваните кадри по телевизията. Както правят по традиция още от първия сезон на риалити формата.Към тях с видео връзка се свързва един от миналогодишните герои на Игрите. Вижте шокиращото видео!
@naydenovv.nReply to @_igri..na..volqta_ #fyp #александър #морунов #елизабет #елия #валентин #приключенци? #бойци❤️ #шампиони? #игринаволята2021♬ original sound - ???????
  И точно тогава за малко се вижда как Елизабет и Морунов са се прегърнали и наблюдават с интерес предаването. Но забелязвайки, че камерата ги хваща се смущават и веднага се пускат, ни лук яли, ни лук мирисали. Такива са клюките, които се носят от едно известно време сред останалите участници в Игри на волята.  Видеото обаче доказва, че може  би наистина може да имаме сензационна новина. Компания на влюбените им правят Туджаров и другата нова светска двойка Елия и Валентин. Публично е известно, че пожарникарят Морунов е семеен с деца. Но не е ясно какво се случва с него след края на формата и дали не е зарязал половинката си заради Елизабет. Но както често става и това ще се разбере съвсем скоро, предават от show.blitz.bg.